Bildirim
Max. 2250 TL NOTEBOOK ÖNERİLERİNİZ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Victor g451 tavsiye ederim. Full hd ips ekran ve m-sata slotu var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ VELA VELA HEVVELA SEVDİM SENİ BİR DEFA xD -
quote:
Orijinalden alıntı: VagabondLAD
SELAM ARKADAŞLAR; Arkadaşım yeni notebook alıcak max.2250 2300 civarını geçmemek şartı ile yardımlarınızı bekliyorum. Bilgisayarı En ön plan olarak oyun oynamak için kullanıcak Asus x550jk önerdim işlemcisini uygun görmedi.sizlerin önerilerini alabilirmiyim ?
http://www.n11.com/dell-inspiron-3543-b50w81c-core-i7-5500u8g1tb2g156w81-P60056082_____________________________ -
Arkadaşla victor markasının ramini ve harddskini arttırgımızda pc 2500 tl gibi bir fiyata geliyor o fiyata monster tercih ederim fakat o kadar bütcemiz yok pc ileriye yönelik lınacagı için ilerde ram takviyesi yapıldıgında tam perfomansını almalıyım ramden yani başka önerileriniz varmı ? _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X