Şimdi Ara

max 2000-2100 tl öneri yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba sızden yardım istiyorum acaba bana dedıgım fiyat larda bir dizüstü bilgisayar önerirmisiniz ? hard gamer tarzı biri değilim ama tabiki oyun oynamak isterim ona göre bi öneride bulunursanız sevinirim :) şimdiden teşekkürler

• forunmdaki en klasik olan model asus x550jk olmuştur herkes bilir bu modeli fiyat ve performans olarak tavsiye ederim
    http://www.pcdepo.com/asus-x550jk-xo012d-notebook96?keyword=012d
  • Arkadaşlar bugün media mark ta gittim x550jk ya bakmaya yoktu o fiyat civarında asus k555l idi sanırım o vardı bide ordaki çalışanın önerdiği bir pc var kafamda şuan. Sizce x550jk bulabilirmiyim nerelerde satılır?( mağaza isim) bide bu pc nasıldır ? Şuan media marktta ındırımde 2100 tl teknosanın sitesinde 2600 tl.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_TOSHIBA-L50-B-27L-15-6-in%C3%A7-Core-i5-5200U-2-20-GHz-8-GB-1-TB-2-GB-AMD-Radeon-R7-M260-Windows-8-1-Notebook,103452,504927,1974692.html?langId=-14

• darkblade36 kullanıcısına yanıt
    Hocam x550jkyı ancak kucuk teknoloji magazalarina bulursunuz bimeks vs gibi buyuk magazalae sanirim freedos oldugu icin satmiyo. İsterseniz pcdepo gibi sitelerden alin magazalara oranla ortalama 300 lira daha ucuzlar. Bu arada islemcisi bu modelden daha zayif forumda toshiba laptoplara ve teknik servisine karsi bir linc girisimi var bir arastirin amd ekran kartlarini bilmiyorum ama saniyorum 850xten oldukca dusuk bir kart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gazisletme

Hocam x550jkyı ancak kucuk teknoloji magazalarina bulursunuz bimeks vs gibi buyuk magazalae sanirim freedos oldugu icin satmiyo. İsterseniz pcdepo gibi sitelerden alin magazalara oranla ortalama 300 lira daha ucuzlar. Bu arada islemcisi bu modelden daha zayif forumda toshiba laptoplara ve teknik servisine karsi bir linc girisimi var bir arastirin amd ekran kartlarini bilmiyorum ama saniyorum 850xten oldukca dusuk bir kart

Evet gtx 850 den daha küçük bir kart sanırım 840m ile benzer hatta aynı nerdeyse performans olarak bı sitede gördüm. Küçük teknoloji mağzaları araştırayım ben o zaman öneriniz var mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.