Şimdi Ara

MAX 2.300 LAPTOP TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler aylardır bakıyorum herkes Asus öneriyor ama fiyatları çok değişiyor ve birçok modeli var hangisini almalıyım karar vermedim.

Örnek;https://www.pcdepo.com/asus-x550jx-xx099d-notebook75

https://www.pcdepo.com/asus-x550jx-xx099d-12gb-notebook?keyword=099

https://www.pcdepo.com/asus-x550jx-xx097h-notebook

İşlemci ve ram farkı var hangisini almalıyım ve beklemelimiyim fiyatlar artar veya azalır ? dolar düşermi hiç bilgim yokta

Üniversiteye gidicez oyun CS:GO-LOL felan oynarım fps oyunları yani bu makineler ısınır mı acaba ?

Full HD değil birde çok sıkıntılı bir durum mudur bu ?

Varsa tavsiyeleriniz bekliyorum teşekkürler.

• asus x550jx xx099d aldım ben tavsiye ederim uzun süre araştırdım victor ve bunun kardeşi xo012d vardı bende bunda karar verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MavıPanda

asus x550jx xx099d aldım ben tavsiye ederim uzun süre araştırdım victor ve bunun kardeşi xo012d vardı bende bunda karar verdim.

Ne kadara ve nerden aldin hocam? Taksit mi yoksa peşin mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GANN1CUS

quote:

asus x550jx xx099d aldım ben tavsiye ederim uzun süre araştırdım victor ve bunun kardeşi xo012d vardı bende bunda karar verdim.

Ebrar bilgisayardan +4gb ekleterek aldık fiyat 2264 tl 6 taksit oldu daha ucuza 8 gb bulabilirsin ama bizim aile görmeden alışverişe karşı oldugu için ebrardan zor aldık .hatta ebrarın toptancısından mesaj geldi karttan para çekildi onaylandı diye avukat aramış siz kimsiniz para çekiyosunuz diye böyle ailen yoksa sorun yok

ama bundan sonra birşey alcaksamda ebrarı tercih etcem gayet saygılı müşteriye güven veren bir firma konuşma tarzları düzgün vs. tavsiye ederim alcak arkadaşlara.

• quote:

quote:

quote:

Ebrar bilgisayardan +4gb ekleterek aldık fiyat 2264 tl 6 taksit oldu daha ucuza 8 gb bulabilirsin ama bizim aile görmeden alışverişe karşı oldugu için ebrardan zor aldık .hatta ebrarın toptancısından mesaj geldi karttan para çekildi onaylandı diye avukat aramış siz kimsiniz para çekiyosunuz diye böyle ailen yoksa sorun yok

ama bundan sonra birşey alcaksamda ebrarı tercih etcem gayet saygılı müşteriye güven veren bir firma konuşma tarzları düzgün vs. tavsiye ederim alcak arkadaşlara.

Hayırlı olsun hocam anladım :)

Laptop'un eksi yönleri neler acaba benim kafamda sadece full hd olmaması

• GANN1CUS kullanıcısına yanıt
    şuan teamfortess 2 oynuyorum alt tarafa baget koydum hava alsın diye. Çok abartılmıcak şelikde bir ısınma var klavyenin üstü gene sıcak sol elim birazcık terledi şimdilik bunlar var. Gta 5 alcam bulursam, bakalım birde onu denicem
  • quote:

şuan teamfortess 2 oynuyorum alt tarafa baget koydum hava alsın diye. Çok abartılmıcak şelikde bir ısınma var klavyenin üstü gene sıcak sol elim birazcık terledi şimdilik bunlar var. Gta 5 alcam bulursam, bakalım birde onu denicem

O kadar ısınma olur hocam yapıcak birşey yok. Soğutucu kullanıyor musun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30 bin TL notebook tavsiye
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam performans benim için önemli diyorsan Asus en iyisi şu an ama ekran hd olsun istersen şu model de yeterli olacaktır senin için.
    http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z5070-59-432061-notebook

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

O kadar ısınma olur hocam yapıcak birşey yok. Soğutucu kullanıyor musun

Soguutucu yok oyun ara bir takılıyo (1.5sn) ama seri oynatıyor normalde.
    Problem yok bilgisayarda, kasaa plastik sandım ama alüminyummuş ses vsde kaliteli şuanlık deedigim gibi bir sorun göremedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.