Şimdi Ara

Max. 1800TL'ye Notebook

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bütçem maksimum 1800 tl, biliyorum bu fiyata yeni çıkan oyunlardan çok yüksek performans alınmaz ama bütçeme göre en yüksek performansı alabileceğim yani bi fiyat performans canavarı olacak ek olarak günlük hayatta kullanabileceğim, hızlı, ısınma sorunu olmayan, kaliteli sesi, görüntüsü ve kamerası olan çok fazla ses çıkartmayan laptop arıyorum.Daha önce internetten alışveriş yapmadım ama fiyatlar arasında uçurum var bu yüzden önceliğim mağazalar olacak onun haricinde sizin çok güvendiğiniz tavsiye ettiğiniz sitelerden uygun modelleri tavsiye edebileceğiniz modeller varsa çok iyi olur.Bunların dışında önereceğiniz modelde klavye ışıkları olursa çok iyi olur olmazsa da sorun değil biraz hevesim var da :) toshiba, asus, lenovo, sony, samsung(tavsiye etmeyen çok siz ne düşünüyorsunuz?) modellerini düşünüyorum.Şimdiden teşekkür ederim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avant_garde -- 23 Ağustos 2014; 2:37:08 >

• SerkanS10 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam lenovo modellerinden hangisini önerirsin sanırım aralarındaki en belirgin fark ekran kartı hangisi alınmalıdır performans, ısınma, hız gibi açılardan ele alırsak bir de ek olarak daha önce de msi nin o modelini gördüm msi ye param yetmez diye düşünüyodum bu modelin neden düşük oldugu hakkında fikrin var mı?
  • mrsheitan kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam msi nin o modelini düşüneceğim, dell çok güzel fakat optik okuyucusu yok bu çok büyük bi dezavantaj önerdiğin asus modeller çok güzel fakat ikisini kıyaslamak zor biri i7 çift çekirdekli 64 bit fakat diğer model i5 dört çekirdekli 128 bit ekran kartı modelleri de farklı senin tavsiyen ne olurdu bu durumda ?
  • http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-7537-s51w81c-notebook-pmu322863 bende bu var 2300 e aldım , wd den yeni çıktım 3 kere ac4 bitti 1366x768 de medium da açamayacağı elit oyun yok. yalnız benim aldığım hem i7u 2.0->3.1 hem orjinal windows, bu 1800 tl olanda galiba windows yok işlemci i5 .(gt 750 çok iyi bir ekran kartı)
  • elkarun E kullanıcısına yanıt
    Hocam sizinki gerçekten çok güzel almayı çok isterdim fakat bütçem yeterli değil arkadaşın önerdiği modelde win 8.1 kurulu olarak geliyor ve dediğiniz gibi i5 , ek olarak ram 6 gb fakat 2GB+4GB şeklinde.Başka önereceğiniz model var mıdır 1800 civarı segmentte en iyi performans alabileceğimiz cihaz hangisidir?teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3500 tl laptop
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • avant_garde A kullanıcısına yanıt
    gt 750m benim için her şeydi :) o güç için aldım sana tek önerim gt740 alma 840 alma yani mecbur kalmadıkça z510 a falan pek bakma , alırsın 3 saat batarya güçlü bir işlemci dandik bir ekran kartı olur ama low da açar oyunları, hiç açamayanlarda var :) bu gt 750 yi mac pro nun tavan modelide kullanıyor ,orda da baya övüyorlardı
  • elkarun E kullanıcısına yanıt
    yorumunuz için teşekkürler hocam ama benim kafa gitti ne yapacam bilmiyorum çok zor iş gerçekten...
  • asus x550jk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.