Şimdi Ara

max 1500tl oyun canavarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maximum 1500tl ile laptop almak istiyorum. laptopta aradıklarım ise sırasıyla ;

1-Casper Olmasın.onun dışında hepsi olabilir casperden nefret ederim.
    2-Ortalama 5 sene bana yetmeli.Yani 5 sene sonra güncel oyunları en düşükte olsa dahi oynamalıyım.
    3-Bilgisayarın hızı iyi olmalı internette,videolarda oyunlarda takılmamalı.
    4-Wifi çekim gücü iyi olmalı.çünkü modem bir aşağı katta ve odama 2 oda uzak :D

şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

EDİT:2 sene oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peregrino -- 23 Haziran 2012; 20:57:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

maximum 1500tl ile laptop almak istiyorum. laptopta aradıklarım ise sırasıyla ;

2-Ortalama 5 sene bana yetmeli.Yani 5 sene sonra güncel oyunları en düşükte olsa dahi oynamalıyım.

bana kalirsa 1500 liraya boyle bir sey yok, 2600 2700 lira vermen lazim o da 3 4 sene anca gider, asus n56vz oneriyorum
  • 5 sene sonra oyunların grafiklerinin ne derecede olacağını hangimiz bilebiliriz ki?
  • 1500tl ye alcağın notebook en fazla 2 sene idare eder oda iyimser konusuyorum :) lenovo z580 var güzel bir model 2 yıl idare eder seni bir bak istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syberr2112 -- 23 Haziran 2012; 20:19:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: syberr2112

1500tl ye alcağın notebook en fazla 2 sene idare eder oda iyimser konusuyorum :) lenovo z580 var güzel bir model 2 yıl idare eder seni bir bak istersen.

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/packard-bell-ts44-hr-617tk-ts44-core-i5-2450m-250ghz-8gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2gb-gt630m-cam-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=59959

bu nasıldır ? 2 sene için konuşalım :D

• evet bu güzelmiş işlemcisi z580den daha güçsüz ama rami 8gb bunun buda 2 sene götürür bence :D fakat hiç packard bell almadım olan biride tanımıyorum o yüzden servisi hakkında bişey diyemeyeceğim fakat bu 2-3 sene götürür :D
  • işlemciler arasında fark olduğu söylenemez oyun düşlünen biri için hiç yok zaten normal kulanımda aradaki fark anlaşılmaz,işlemci hızlarına kadar aynılar sadece mimarisi biraz daha farklı,packardbell acer'in ürettiği bir marka,acer'in servis kalitesi iyi değil düştünüz mü durumunuz iyi olmayabilir uğraşır durursunuz arada istisnalar oluyor tabi tamamiyle oradaki çalışanların tutumuyla yaptığı işle alakalı,lenovo servisindende memnun olmayanlar çok forumda görüyoruz önemli olan makinenin servise bolca düşürmemesi servise defalarca uğraştıktan sonra ne yapayım makineyi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o packard bell guzel bir model ancak oyun canavari mi? veya 2 sene oyun icin goturur mu? eger hardcore ultra grafik falan diyorsan (oyun canavari o demek), bu seni hicbir yere goturmez, ama gercekten guzel bir bilgisayar oldugunu biliyorum bunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamikazeari

o packard bell guzel bir model ancak oyun canavari mi? veya 2 sene oyun icin goturur mu? eger hardcore ultra grafik falan diyorsan (oyun canavari o demek), bu seni hicbir yere goturmez, ama gercekten guzel bir bilgisayar oldugunu biliyorum bunun.

Aanirim benim butcemin oyun canavari bu oluyor gonul isterki en iyisi olsun ama olmuyor iste bu da yeter bana :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun canavarı bir pc istiyorsan o paraya masaüstü toplayabilirsin. O zaman oyun canavarı olabilir. ( Tabi bazı şeylerden fedakarlık yaparak )

Ama laptop için o fiyata alabileceğin bir pc de olması gerekenler ; İşlemci i5 2450m veya yeni çıkan i5 ivy bridge. Ekran kartı min 540m 630m 7670m. Ram min 6gb. ( 4 şimdilik yeterli ama yakın zamanda yetmeyecektir ) Bunun dışında hdd-marka-model sana kalmış. Alacağın markanın servisini forumdan araştır modelini araştır. O modelde kronik sorun var mı ısınma sorunu var mı vs vs şeyler. Son kullanıcı yorumlarını oku bilgi edin. Kasa tipi hangisi hoşuna gider içine sinerse onu al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Oyun canavarı bir pc istiyorsan o paraya masaüstü toplayabilirsin. O zaman oyun canavarı olabilir. ( Tabi bazı şeylerden fedakarlık yaparak )

Ama laptop için o fiyata alabileceğin bir pc de olması gerekenler ; İşlemci i5 2450m veya yeni çıkan i5 ivy bridge. Ekran kartı min 540m 630m 7670m. Ram min 6gb. ( 4 şimdilik yeterli ama yakın zamanda yetmeyecektir ) Bunun dışında hdd-marka-model sana kalmış. Alacağın markanın servisini forumdan araştır modelini araştır. O modelde kronik sorun var mı ısınma sorunu var mı vs vs şeyler. Son kullanıcı yorumlarını oku bilgi edin. Kasa tipi hangisi hoşuna gider içine sinerse onu al.

kasa tipi falan pek dert etmiyorum ama burdaki (http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/packard-bell-ts44-hr-617tk-ts44-core-i5-2450m-250ghz-8gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2gb-gt630m-cam-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=59959) hoşuma gitti.
    Masaüstü bende isterim ama izin sdece laptop icin olunca mecburen kabul ettim :)
    linkteki laptopu değerlendirebilirmisiniz ?

• Bimekste bazı laptoplarda %30 indirim var bi bak oralara
  • donanımı iyi görünüyor al gitsin demek isterdim ama servisi nekadar iyi bilemiyorum onu biraz daha araştır bence
  • pek olumsuz cevap yok açıkçası baktıgım yerlerde 1-2 şanssız insan gördüm o kadar.Alacagım sanırım.
  • beyler bu vatan da çok farklı fiyat var bir ürün için bide kredi kartı daha ı uygun? peşin dha pahalı gibime geldi bilen var mı?
  • quote:

maximum 1500tl ile laptop almak istiyorum. laptopta aradıklarım ise sırasıyla ;

EDİT:2 sene oldu

http://www.hizlial.com/u30.001.1271.0174/samsung-np300e5a-s0str-intel-core-i5-2450m-25ghz-6gb-1tb-1gb-gt520mx-156-w7b-notebook al hocam süper makine

• karşılaştırıyoruz bakalım hangisi nasip olcak :)
  • quote:

karşılaştırıyoruz bakalım hangisi nasip olcak :)

Ben 2 3 senedir packard bell tj75 kullaniyorum, acikcasi witcher 2 haric onceki butun oyunlari low-med-high calistirdi sorunsuz, ha black opsta 60 fps falan veriyordu, zaten fan da eskiyince artik isinma sorunlari basladi. Ilk bir sene sorun olmadi. Ben packard bell den gercekten memnun kaldim. Yeni packard bell de bence kalitesini devam ettiriyordur.
  • bence sen ps3 al sonra da nickini değiştir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.