Şimdi Ara

Max 1500 TL Çamaşır Makinesi Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BEKO 2612C modeli kullanıyorduk bugüne kadar. Emektar en sonunda cortladı :)

Şimdi yeni model arayışına girdim fakat baktığım modellerde programı başlattıktan sonra durdurup yeni birşeyler ekleme vs. yok gibi gözüküyor. Eski makinaya ekleyebiliyorduk programı başlattıktan sonra.

Bir de eski makinanın kaç kg olduğu ne kadar çamaşır aldığını vs. bulamadım bir türlü. Anneme göre çok büyükmüş. Bundan küçük olmasın diyor yeni alacağımız.

Bu kriterlere göre tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Teşekkürler şimdiden...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sefa

S.A. Arkadaşlar,

Şimdi yeni model arayışına girdim fakat baktığım modellerde programı başlattıktan sonra durdurup yeni birşeyler ekleme vs. yok gibi gözüküyor. Eski makinaya ekleyebiliyorduk programı başlattıktan sonra.

Bir de eski makinanın kaç kg olduğu ne kadar çamaşır aldığını vs. bulamadım bir türlü. Anneme göre çok büyükmüş. Bundan küçük olmasın diyor yeni alacağımız.

Teşekkürler şimdiden...

Hemserim Electrolux 1286 modeli tartışmasız en iyi cihaz 1500 civarı bütçe için n11.com dan alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 12 Mayıs 2014; 22:49:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selam,
    bu cihazda inverter sessiz motor var midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sefa

S.A. Arkadaşlar,

Teşekkürler şimdiden...

http://www.avrupabilisim.com.tr/?urun-2652-siemens-wm12s322tr-9-kg-1200-devir-a--camasir-makinesi

Sessiz Iqdrive motor bulunmaktadır. Alman üretimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 13 Mayıs 2014; 9:24:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.