Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi 14-16 bin TL arası araç arıyorum max. 17de olabilir, baktığım modelleri yaziyim öncelikle, 1997-99 vectra, 1999-01 primera, 1998 mazda 626, 1996-98 familia, 2001-03 accent, 1994 corona, bi de bilindik 1.6ies harici 1.6ies euro civic, clio falan da baktım ama vazgeçtim
satılma konusunda elden zorlanmadan çıkabilecek, yakıt olarak ekonomik (LPG'li) , parça bulunma sıkıntısı ve sanayi de pek işi olmayan bi araç arıyorum. japon araçları yakıt, parça ve sanayi konusunda bu aradığım özelliklerde sanırım. bu özelliklere istinaden euro civic hakkında bilgi alabileceğim arkadaşlarda fikirlerini yazarlarsa ayrıca sevinirim şimdiden teşekkür ederim...
slm kardesım sanayı yoluna dusmek ıstemıyosan mazda serılık yonunden famılıa honda ya 4 ceker dıyebılırım devır japn devrı renodan uzak duraman tavsıyem opelde cabuk sıkıntı verıyo devamlı trafıkde ısen mazda toyota hundaı ..emın ol peynır ekmek mısalı gıder bu araclar elınden karıyla satıs verırsın rahat bınersın ve kolay kolayda satmak ıstemez sın :) paran da cebıne kalsın al bı famıla bak konfora da serılıgede ..tofasdan ındım famılıa ya bındım .. sankı eşşekten ındım mercedes e bındım gıbı ya sanayı yolu bılmıyorum mazda her zamn favorımdır benımm..
eğer çok zenginsen bahsettiğin vectra b leri alabilirsin.. bu vectralar adamın ocağına incir ağacı diker... sakın böyle bir hata yaparım deme
listende en mantıklı primera görünüyor
bende sana 2000-2001 corolla e110 tavsiye ederim motoru benim avensis ile aynı 110 hplik yakıt çok iyi motor seri ve sorunsuz...