Şimdi Ara

Max. 120tl kaliteli bir klavye önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son kullandığım klavye Microsoft wireless laser keyboard 5000'di bana göre gayet kullanışlı. Özellikle genelde Knight Online ve CS oynadığımdan F1 F2 vs. tuşların sayılara yakın olmasını istiyorum. Genelde klavyelerde 1,2 sayılarının hemen sağından başlıyor f1 f2 vs. ama şu an kullandığım klavyede birbirine paralel başlıyor. Özellikle KO oynarken F tuşlarını çok kullanıyorum bu yüzden 1234 ve f1 vs. biririne yakın olması benim için önemli. Kısayol tuşlarını kullanmayada alıştığımdan fazladan kısayol tuşları olan bir klavye olmasınıda istiyorum ama baktığım klavyelerde pek bunlara rastlayamadım. Bu özellikleri içermese bile en fazla 120tl civarı bir fiyata önerebileceğiniz kablosuz bir klavye varmı Birkaç oyuncu klavyesine baktım ama fiyatları epey fazla Klavye önerilerinizi bekliyorum

Şu an kullandığım klavye :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 11 Ekim 2010; 15:17:16 >

• kablosuz oyun klavyesi pek yok aslında fakat oyun klavyesi olmayan daha önceden elime kullanma fırsatı geçen bir ürünü önericem
    http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-920-002014-k350-nano-unifying-wireless-keyboard/productdetails.aspx?I_ID=46604#divDigerResimler
    tabi önerdiğim yerden daha ucuza bulabilirsiniz de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.