Şimdi Ara

Max 100.000₺ ye araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • dt_berk D kullanıcısına yanıt
    Benimde kafama en çok yatan ikili aslında daha 1 yaşında bile olmayacak olması nedeniyle civic hatchback ve hem arkadan itişli hemde diğerlerine göre civic hariç yeni olacağı için 1.16-1.18. S60 ve v40 ta hoşuma giden araçlar ama üst donanım versiyonunu benim bütçemle almak zor ancak kazalı araç alırsam alabiliyorum. Diğer yandan giulietta ise bu araçlara göre çok daha uygun olmasıyla göz kırpıyor giuliettayı seçersem 20-25 bin cepte kalacak. Mercedes c180 den ziyade aslında c200 ve c250 bakıyorum 2011-2012 model makyajlı kasa ama onlarda piyasada az bulunuyor bakımlı temiz düşük km olanını bulmak için baya aramak gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Excalibur93 E kullanıcısına yanıt
    Hocam şu bence çok önemli kriter; hangisine bindiğiniz de hoşunuza giderse onu alın derim. Benim en çok hoşuma gidenler 1.18, civic hb (hepsi son model test araçlarıydı. hatta bmw beni iş yerinden aldı geçen hafta test için) ama sıfıra kredi işine girmek istemediğim için girmedik (ÖRn bmw 121.400 hayalet göstergeli 1.18-fabrika yılı olarak 2018 model). bir de diğerleri bana konforlu gelmedi ya da ben malım bilemedim.

    şu an arabayı sattım çarşamba vereceğim, araç bulamadım. kafayı yiyeceğim. :(((

    bir de merso masraf sıkıntı hocam. :)
  • ben bariz rahatsız olmadığı sürece konfor arayan birisi değilim benim için araba iyi yol tutsun, gerektiği zaman hızlansın sollama yapacağımda 2-3 kez arkayı kontrol ettirmesin, ortanın biraz üstü müzik sistemi olsun yeter. Açılır tavan olursa ayrıca mutlu olurum ama olmazsa olmaz değil o da. Bazıları deri koltuk, ısıtmalı koltuk vs vs ister ama benim böyle twkıntılarım yok açıkçası. Arabayı sürerken güvende hissetmek istiyorum benim için güvenlik çarptıktan sonra içerisinin hava yastığı ile dolması değil arabanın zor koşullarda bile savrulmaması kendini bırakmamasıdır yoksa günümüz araçlarının çoğu zaten 9-10 hava yastığı içeriyor-güçlendirilmiş şasileri var vs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • civic rs
  • Daha geçenlerde bu tarz bi konuşmayı arkadaşlarla yaptık. Yakın bütçede hemen hemen aynı araçlara bakıyor oda. Ben şahsen 1.18'i çok beğeniyordum halada beğeniyorum ama haftasonu civic hatchback'i sürdük çok beğendim beklediğimden daha mükemmel. Kısmet olursa bende ileride almak istiyorum açıkçası durduk yere borca gireceğim :) Siz araçları sürdünüz mü?
  • OnurKayra kullanıcısına yanıt
    C serisi ve civic'i evet sürdüm ama diğerlerini sürmedim daha. C serisine bakma nedenim zaten sürmüş olmam ve açıkcası çokta hoşuma gitti. Şuana kadar a6 (önden çekişli)da dahil olmak üzere birçok araç sürdüm gerek dar alanda manevra kabiliyeti, gerek yol tutuşu gerek verdiği güven hissini hiçbirisinde hissetmedim. Belki bmw 1 yada 3 serisini sürersem bu düşüncelerim değişebilir tabiki 😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ben subaru Levorg alırdım ve bu yazılan bütün araçlara tozu yutturur giderdim.

    Max 100.000₺ ye araç tavsiyesi
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    Hocam araca baktım gerçekten çok güzel ve kriterlerimi karşılıyor ama ikinci eli çok zayıf , acil paraya vs ihtiyaç olsa büyük ihtimalle çok fazla kayıpla satmam gerekir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.