Bildirim
mavibilgisayardan alınan 6300 Grey'mi acaba?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Evet maalesef aldığın telefon grey market. Yani paralel ithalat. -
paralel ithalat,telefonu tamire götürdüğünde mavi bilgisayarda ve özellikle aldığın yere götürmek zorundasın -
Beta sağlam bir firmadır belirteyim. Grey telefon alacaksanız Beta ve Onpa alın. -
yuh be ,o paraya zaten grey mal alabilirdim
hemen yarın geri gondereceğim.
mavibilgisayara kocaman
-
bende hemen siparişi iptal ettirdim grey olduğunu duyunca .. -
koskoca mavi bilgisayar grey telefon mu satiyor? yazik! -
quote:
Orjinalden alıntı: c.alkan
koskoca mavi bilgisayar grey telefon mu satiyor? yazik!
ve bunu belirtmiyor maalesef acı olanda bu -
mecburen geri alacak telefonu ,kendimi kandırılmış hissediyorum. hemen bugun geri gonderiyorum,hala mesajlarıma cevap vermediler..
edit:yahu birde telefonun üstünde lekeler ,çizikler,adamlar telefonu iyice mıncıklamışlar sonra da "Kontrol Edildi" logosu yapiştırmışlar..
yuh sana mavi.Adamlar büyüdükçe,üçkağıtları da büyüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyll -- 16 Nisan 2008; 8:37:31 > -
evet maviden gelen cevap
"merhaba satın almış olduğunuz ürün mavimobile garantisinde olup Türkiye sınırlarına kaçak yollarla sokulup satışa sunulan "grey ürün" olarak nitelendirilen ürünlerle hiçbir bağlantsı yoktur. ve bu şekilde satşa sunulan ürünler şirketimizce kınanmaktadır. ancak ürüne herhangibir şekilde sim kart girişi yapılmadı ise ve ambalaj,içerikte bir sorun yok ise İstanbul Yolu 7.km Macun Mah. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı 18.Cadde No:1 Yenimahalle/ANKARA adresine göndererek iadesini kontrol sonucunda sağlatabilirsiniz. saygılar sunarız..."
telefondaki şahıs da ısrarla grey olmadığını söyledi....
mavi ye
-
arkadaşlar,
6300www.ceptikla.com dan almakta bir sakınca olurmu? varmı alışveriş eden bu siteyle...iyice tırstım bu mavi olayından sonra -
ürün bilgisine yazmak zorundalar ama yazmıyolar... thh'ye şikayet edebilirsiniz. -
iade kabul etmeselerdi,hakem heyeti,şikayetvar ,hepsine başvuracaktım.
umarım daha da problem çıkartmazlar. -
quote:
Orjinalden alıntı: tyll
arkadaşlar,
6300www.ceptikla.com dan almakta bir sakınca olurmu? varmı alışveriş eden bu siteyle...iyice tırstım bu mavi olayından sonra
hocam sana tavsiyem telefonu direk KVK'dan alman yönünde olacak.. için çok rahat olacak..
bak ben geçtiğimiz hafta pazartesi günü N95 8GB aldım KVK'dan.. ekranı tutan sol çerçevede 2 ayrı yerden ezik olduğunu gördüm ve hemen döndüm.. değişimi ertesi gün yaptılar sıfır cihaz verildi.. şimdi hiçbir problemim yok allaha şükür.. o yüzden 3-5 kuruş yüzünden bu tarz problemlerle uğraşma..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X