arkadaşlar HIS marka ekran kartım var ve soğutucusu ice-q mavi uv ışığa duyarlı yazıyor kutsunda..şimdi ben bu uv ışığın mavisini nereden bulabilirim yoksa uv ışığın mavisi olmazmı standart bir renkmidir? fireball da şunu buldum bana uyarmı?
ayrıca tekrar söliyim bi yanlışlık olmasın bana mavi led ışık lazım değil çünkü ben zamanında gold bilgisayardan falan mavi ışık almıştım orada satılanları biliyorsunuzdur sıradan kasa aydınlatma ışıkları ve doğal olarak etkileşime girmemişti ekran kartı soğutucum. bana MAVİ UV lazım fireball da siteye bi bakabilrmsnz ben anlamıyorum çünkü bulabildiğim buydu birde orda mor renkteki uv ışıklar vardı acaba o mor renklerde mavi uv ye duyarlı cihazlarla etkileşime giriyormu? hangi ürünü almam gerekiyor?
"...UV duyarlı ürünlerinizin parlamasını sağlayabilir" Böyle yazıyor. O yüzden, ekran kartının soğutucusuyla etkileşime girecektir.
Bu linkteki bi işe yaramaz. UV duyarlı şeylerin düzgün parlamasını istiyosan uv duyarlı neon al. Firebal.net teki mor neonlar uv ışıktır. Saten uv ışık olanlarda yazıyor. Onlardan al. Bu linktekine boş yere para vermiş oluyorsun.
yani uv ışığı mor mu oluyor?ben mavi uv ye duyarlı diye mavi uv ışığı aramicam yani öylemi zaten uv ışığı tek bir renk oda mormudur?şimdi ben bu mor olanı aldığım zaman ekran kartı fanım mavi bir şekilde parlıcakmı?(mavi uv ye duyarlı olduğu için mavi parlicakmı dedim)
quote:
Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy
yani uv ışığı mor mu oluyor?ben mavi uv ye duyarlı diye mavi uv ışığı aramicam yani öylemi zaten uv ışığı tek bir renk oda mormudur?şimdi ben bu mor olanı aldığım zaman ekran kartı fanım mavi bir şekilde parlıcakmı?(mavi uv ye duyarlı olduğu için mavi parlicakmı dedim)
Evet mor oluyor ve bu uv ışıkları kasayı aydınlatmak için değil daha çok uv ye duyarlı eşyaların parlamasını sağlamak için.
Eğer ekran kartı fanın uv ye duyarlı ise mor uv ışığı aldığında parlicaktır. Senin verdiğin linkteki alette mor uv ışığıydı. Ama onun farkı led olması. Neon daha fazla işine yaricaktır. Verdiğim linkteki neon 2 li neondur. Yani 2 tane 10 cm lik neon var.
quote:
Orjinalden alıntı: batuhany
quote:
Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy
Evet mor oluyor ve bu uv ışıkları kasayı aydınlatmak için değil daha çok uv ye duyarlı eşyaların parlamasını sağlamak için.
Eğer ekran kartı fanın uv ye duyarlı ise mor uv ışığı aldığında parlicaktır. Senin verdiğin linkteki alette mor uv ışığıydı. Ama onun farkı led olması. Neon daha fazla işine yaricaktır. Verdiğim linkteki neon 2 li neondur. Yani 2 tane 10 cm lik neon var.
dostum ilgin için çok teşekkür ederim yani şimdi ben bu mor uv leri aldığımda ekran kartım mavi olarak parlicak dimi kesin yani?elimde patlamasın bide
Eğer ekran kartın kesin uv ye duyarlı ise kesin parlar.
dostum ben sana kartın linkini vereyim sende bir bak iyice sağlıklı yorumlamış oluruz dostum tekrar teşekkür ederim ilgin için
http://turkey.hisdigital.com/html/iceq3.html sağ tarafından uv sensitive yazıyor dostum..gördüğün gibi soğutucu mavi mor ışığı koyduğum zaman mavi parlicak soğutucu dimi mor koydum diye parlamamazlık yapmaz dimi?
Evet var uv duyarlılığı. Sanıyorumki uv ışığı ile bayaa bi parlicak.
kardeş uv ışık demek mor ışıkdır zaten isminden de anlaşılacağı gibi ultraviyole yani mor ötesi ışıkdır.diğer renkli uv yazan ışıklar bence tam randıman vermez.onlar kasa içi aydınlatma için bol ışık sağlar ama hiçbir zaman uv ışığın yerini tutmaz.UV ise uv ye duyarlı ürünlerinin parlamasını sağlar.bu arada kasanda hem uv hem de cold cathod denen CCFL lambalardan kullanmamalısın çünkü onlar uv ışığın etkisini yok ediyorlar.ya uv kullan ya da CCFL.
quote:
Orjinalden alıntı: cardiomania
kardeş uv ışık demek mor ışıkdır zaten isminden de anlaşılacağı gibi ultraviyole yani mor ötesi ışıkdır.diğer renkli uv yazan ışıklar bence tam randıman vermez.onlar kasa içi aydınlatma için bol ışık sağlar ama hiçbir zaman uv ışığın yerini tutmaz.UV ise uv ye duyarlı ürünlerinin parlamasını sağlar.bu arada kasanda hem uv hem de cold cathod denen CCFL lambalardan kullanmamalısın çünkü onlar uv ışığın etkisini yok ediyorlar.ya uv kullan ya da CCFL.
kardeş ccfl dediğin ne oluyor bu uv olmayan led ışıklar mı oluyor? sadece kırmızı mavi yeşil ışık verenlermi oluyor?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme