Şimdi Ara

Mavi Jeans Çok Bozdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamanlarda aldığım her jeansda problem yaşadım özellikle paça dönmesi ve dikiş hataları bi çok insan dikkat etmeyip gözden kaçırıyor fakat dikkatli incelerseniz mutlaka bi problem çıkıyor Mavi Jeanslerde.
    Yaşadığım rezilliklerden fotolar son aldığım 3 jeande sorunlu çıktı ve iade ettim.

Mavi Jeans Çok Bozdu

Mavi Jeans Çok Bozdu

Mavi Jeans Çok Bozdu

Mavi Jeans Çok Bozdu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Herkes ağladı durdu "bu fiyatlara jean mi olur" diye, Mavi de "alın o zaman size müstehak olan jean" dedi. İki güne ağ kısmı da yırtılır.

• Mavi reklamda oynattığı yüzlere para vermekle meşgul ama şimdi güzel elemanları oynatıyorlar hakkını verelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cormen kullanıcısına yanıt
    Haklısın bu haldeyken bile peynir ekmek gibi satıyor fakat millet aldığı jeanin ne halde oldunun farkında bile değil bence

• milicic kullanıcısına yanıt

Denk geldiğim markasız ya da lisanslı atölye işi jean'ler çok daha kaliteli çıktı.

• En pahalı ihraç edilen mavi jean'lerden alıcaksın kalite istiyorsan.
    Ortadoğu için özel ucuz pantolon çıkarıyorlar satmak için doğal olarak sorunda çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 15 Eylül 2021; 18:26:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Okla gösterdiğin kısmın öyle olması normal değil mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayır hocam sağ bacağı gibi dümdüz inmesi lazım.

• Mavi'nin eski pantolonları da iyi değildi ki. Amerika serileri iyi galiba, sadece çok pahalı olanlar iyidir gerisi standart.

• Glitz kullanıcısına yanıt
    Ben eskiden aldığım mavi jeanlerde böyle problemler hiç yaşamazdım.
    Doğru düzgün jean kalmadı levis bakıyım diyorum 600₺'den başlıyor fakat made in TR kalitesi eskiyle alakası yok.
    Koton,de facto,colins ayrı bi leş gidip Tommy hilfger falan bakıcaz.

• Mavi nin her ürünü kaliteli değil benim gibi yıllarca giyen biriyseniz levis tercih edin ilk alırken pahalı gelsede ömürlük kotlar al 5 10 sene bile giyiyorsun
    Mavi nin avantajı kumaş dokusu ve modelleri güzeldi ondan alıyorduk ama kumaşıda lcw ayarına inmiş almam artık

• Uzundur kot giymiyorum ama LTB'ten alıyordum çünkü her sezon ikinci %50 indirimli kampanyası vardı. Mavi Jeans Çok Bozdu Hala dolabımda duruyor. Denemeyen varsa tavsiye ederim.

• 180'den 250'e çektiler fiyatları, seneye 300'ü geçer. Dünya da en iyi jean markaları, Diesel, Levis,

• Hocam Levis dede işi gibi kaldı hiç geliştirmedi hala 511 serisinde 90'lardan kalma renkler sokakta herkesin üstünde görebilceğin cinsten zaten sokakta herkesin üstünde aynısının çalması.

Birde TR'de üretim olunca eski kalitesiyle alakası kalmadığına düşünüyorum keza diesel markasıda yıllardır TR'de üretilmekte.

• quote:

Orijinalden alıntı: milicic

Hocam Levis dede işi gibi kaldı hiç geliştirmedi hala 511 serisinde 90'lardan kalma renkler sokakta herkesin üstünde görebilceğin cinsten zaten sokakta herkesin üstünde aynısının çalması.

Birde TR'de üretim olunca eski kalitesiyle alakası kalmadığına düşünüyorum keza diesel markasıda yıllardır TR'de üretilmekte.

Jean tuhaf bir şey. Defacto'dan aldığım jean, Mavi'den aldığım jean'den daha güzel durabiliyor üzerim de.

• Buyrun Levisin TR'de üretimi

https://www.youtube.com/shorts/KRopOGKeaLA?feature=share

• Buyrun pahalı satılan Levis jean onunda kısa sürede ağı pert.

https://www.youtube.com/watch?v=E76e1d94WXk&feature=youtu.be

• quote:

Orijinalden alıntı: milicic

Buyrun pahalı satılan Levis jean onunda kısa sürede ağı pert.

https://www.youtube.com/watch?v=E76e1d94WXk&feature=youtu.be

Levis diye ismi var işte hocam. Marka takıntısı yapmakta iyi bir şey değil. Önemli olan kesimi ve kumaşı.

• Allahtan Mavi jeans ürünlerinin arkadında duruyor paça dönmesi ah yırtılması gibi şeylerde hemen iade alıyorlar zorluk çıkartmıyorlar en azından.

Mesela ilk paylaştığım foto da ki jeani mağaza müdürüne gösterdiğimde evet paça dönmesi var hemen iadenizi yapalım dedi ki o jeani 5 aydır kullanıyordum.

• Mavi'nin sitesine baktım da 300 liradan pahalı pantolon yok, 10 yıl önce 130 liraya aldığım pantolonun şuan üretilseydi en az 520 lira olması gerekirdi. Mavi ekonominin etkisiyle segment düşürmüş 10 yıl önceki lcw kalitesindedir en fazla.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.