Şimdi Ara

MAVİ JAKE - SARAR - SÜVARİ - RUBA Pantolonlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar elimde çeşitli bedenlerde kot ve klasik pantolonlar var. Özellikle MAVİ marka pantolonları 2 ay ya giydim ya giymedim sıfır gibiler. Rahatsızlıktan dolayı kısa zamanda kilo aldım çünkü.Bekledim veririm diye veremedim.

Diğer pantolonlar da gayet temiz onlar da çok giyilmemiştir.

Mavi Amerika Jake : 55 Lira (W:30/L:32)
    Mavi Jake (Krem) : 55 Lira (W:31/L:32)

Süvari : 40 Lira (40 Beden)

C.C.S Sarar : 40 Lira (46 Beden)

Ruba : 30 Lira (42 Beden)

Hepsini birden alacak arkadaşlarla pazarlık yapılır.

Benim boyum 1.83 kilom 60-70 arasıyken kullandığım bedenler hepsi kalıp ve marka farklılıklarından numaralar farklı.

İZMİR İÇİ ELDEN ALIŞVERİŞ YAPILIR. KARGOYLA İSTENİLEN YERE YOLLANIR.

MAVİ JAKE - SARAR - SÜVARİ - RUBA Pantolonlar

MAVİ JAKE - SARAR - SÜVARİ - RUBA PantolonlarMAVİ JAKE - SARAR - SÜVARİ - RUBA PantolonlarMAVİ JAKE - SARAR - SÜVARİ - RUBA PantolonlarMAVİ JAKE - SARAR - SÜVARİ - RUBA PantolonlarMAVİ JAKE - SARAR - SÜVARİ - RUBA PantolonlarMAVİ JAKE - SARAR - SÜVARİ - RUBA PantolonlarMAVİ JAKE - SARAR - SÜVARİ - RUBA PantolonlarMAVİ JAKE - SARAR - SÜVARİ - RUBA PantolonlarMAVİ JAKE - SARAR - SÜVARİ - RUBA PantolonlarMAVİ JAKE - SARAR - SÜVARİ - RUBA PantolonlarMAVİ JAKE - SARAR - SÜVARİ - RUBA PantolonlarMAVİ JAKE - SARAR - SÜVARİ - RUBA PantolonlarMAVİ JAKE - SARAR - SÜVARİ - RUBA PantolonlarMAVİ JAKE - SARAR - SÜVARİ - RUBA PantolonlarMAVİ JAKE - SARAR - SÜVARİ - RUBA PantolonlarMAVİ JAKE - SARAR - SÜVARİ - RUBA PantolonlarMAVİ JAKE - SARAR - SÜVARİ - RUBA PantolonlarMAVİ JAKE - SARAR - SÜVARİ - RUBA Pantolonlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Essentiel -- 21 Haziran 2017; 15:27:33 >

• Kotlar 32 beden olaydı kaptıydım :)
    hayırlı satışlar üstadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skynex

Kotlar 32 beden olaydı kaptıydım :)
    hayırlı satışlar üstadım.

Teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.