Şimdi Ara

Mavi Ekran Yardım Lütfen Çıldırcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizden destek rica ediyorum pc mi kullanırken rasgele bir şekilde ekran donup mavi ekran veriyor 0x00000116 atikmpag.sys hatası veriyor birçok yol denedim 1-2 kez format attım ama çözülmedi yardımlarınızı bekliyorum.driverlerim güncel sistem;
    İşlemci: intel i5 2.9ghz
    Ram:6gb
    Ekran Karti:Power Color R7 265 Turboduo
    İşletim Sistemim W7 Ultimate
    Lütfen Yardım Edin çıldırdım evde en sonunda parçalıcam pc yi
    hata resmihttp://www.imageupload.co.uk/image/58cO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slcuk1997 -- 27 Şubat 2015; 10:25:50 >

• @slcuk1997 Mavi ekran hatasındaki ekranda dikey veya yatay çizgiler beliriyorsa veya belli alanlarda ve yazılarda renk değişiklikleri başlamışsa bu hatanın donanımsal olduğunu gösterir. Bu gibi durumlarda ekran kartının değiştirilmesi gerekmektedir.

Herhangi bir donanımsal hata belirtisine rastlamadıysanız ekran kartınızın driverinin güncel sürümünü resmi sitesinden indirerek sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz. (Sorun yakın zamanda başladıysa ilk etapta sistem geri yüklemeyi de deneyebilirsiniz.)

Link:
    http://www.oyuncehennemi.com/forum/oyuncehennemi-com-yard%C4%B1m-teknik-destek/donan%C4%B1m-i%C5%9Fletim-sistemleri-yard%C4%B1m/1056142-arkada%C5%9Flar-0x00000116-hatas%C4%B1n%C4%B1-buldum-yuppiii

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran sorunu yardım lütfen
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.