Şimdi Ara

Mavi Ekran Windows 10 'Driver power state failure' Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus K56CM bilgisayarımı windows 10 u yükledikten sonra kapatamaz oldum.Düğmeye uzun basıp kapamakdan yakında hdd lerden biri patlıcak.Bilgisayarı kapat yada yeniden başlat dediğimde kararan ekranım deli gibi çalışan fan sesiyle bekleye bekleye bir hal olup sonrada o sinir bozucu üzgün suratla "driver power state failure" hatasını önüme çıkardığnda power tusuna bir hışımla abanmakdan baska yapcak birşey kalmıyor.

Driverlarımı güncelledim buna Geforce ekran kartı driverim da dahil olmak üzere ama hala bilgisayarıma kapat komutu verince karşılıklı bakışıp fan sesi dinliyoruz yardımcı olursanız sevinirim...

• işletim sistemi korsan mı?
  • Lisanslı işletim sistemim var format atmak dısında bir çözüm önerisi olan var mıdır ?
  • denetim masası güç seçenekleri güç düğmelerinin yapacaklarını seçin şu anda kullanılmayanları değiştir. altta kapatma ayarları hızlı başlatma aç ve uyku kutucuğunu boşaltın kaydedin yeniden başlatıp deneyin..
  • Peki mavi ekranı ne zaman veriyor oyunlarda mı ? Guncellemelerden sonra mı ? Ilk ne zaman mavi ekran çıktı ? Memtest86 ile ramleri bi kontrol edin derim. Mavi ekran sonrası kayıt dosyaları bozulduğundan kapanmaması normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • powerring kullanıcısına yanıt
    iLK mavi ekranı win10 a yükselltikten sonra bilgisayarımı kapatmaya çalıştığımda "driver power state failure" olarak verdi kayıt dosyasının bununla bozulması olayını anlamadım ben pek başka bir hata yok kayıt dosyamı bozup bilgisayarımı kapatmıcak "driver power state failure" hatasını bilgisayarımı kapat dediğimde bi süre bekleyip alıyorum.
  • Denetim masasından bahsettiğiniz işlemi daha önce yapmıştım sorun düzelmedi ram lerim de sağlam görünüyor;
    Bilgisayarımda 2 adet disk var 120gb kingston SSD ve 750gb samsung sata olmak üzere SSD diskde win8 varken Sata diskime Ubuntu kurdum arada onu kullanıyordum bir sorun olmadı SSD deki win8 i win10 a yükselttikden sonra bu sorunu yaşamaya başladım ilk mavi ekran bilgisayarımı kapat komutu verdiğimde geldi yani kısaca bilgisayarımı kapat dediğimde ekran kararıp 5-6 dk bekledikten sonra mavi ekran geliyor.Olay basit gibi formatlayınca düzelicek büyük ihtimal ama asıl konu bunu formatlamadan yapabilmek umarım yardımcı olabilirsiniz : )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 mavi ekran hatası
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • jamiryo20 J kullanıcısına yanıt
    hocam baya olmuş bu durumu çözebildiniz mi acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.