arkadaşlar bugün win7 işletim sistemi yüklü bilgisayarımı açtım bazı işlemlerimi hiç bir sorun yaşamadan yaptım. fakat birden mavi ekran belirdi karşımda (garip olan küçük bi pencerede açıldı) ve kitlendi. ardından reset attım bilgisayar açılıyor fakat ekran böyle garip desenler şeklinde rastgele olarak kaymış, sadece mavi ekran hatasının ilk ekrana geldiği noktada görüntüde problem yok diğer taraflarda ekran saçma sapan bi şekilde kaymış durumda. çözüm olur diye sistem geri yükleme yaptım fakat herhangi bi etkisi olmadı. bu durumun çözümünü bilen varsa yardım ederse çok sevinirim .teşekkürler.
aldıgın hatayı yazarmısın ... bırde mumkunse goruntuyu resımleyıp paylasırsan daha net bılgı edınırsın ..
malesef kendi bilgisayarım işlem yapmama müsade etmiyor telefonla çekebildim. mavi ekrandaki hata kodunu bile okuyamadan ekran kapandı ve kilitlendi. malesef kodu göremedim ,zaten hiç beklemediğim anda olduğu için durumun farkına varana kadar okuyamadım.
bısı rıca edıcem ..laptopu harıcı bır ekranda acma ımkanınız varmı .. goruntuyu farklı bır kaynakdan alarak calıstırın ..eger aynı sorun olursa ekran yada ekran akrtı ıle ılgılı donanımsal bır problem olmadıgı bellı olur ..