Şimdi Ara

MAVİ EKRAN SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ekran kartı driver güncelledim sanırım ondan sonra oldu.call of duty 2 ye girince ort. 5 sn sonra mavi ekran.İşte portal 1 gibi düşük bir oyunda grafik ayarlarını kıssamda arttırsamda değişiklikleri kaydet deyince mavi ekran bıktım artım mavi ekran hatasından.laptop kullanıyorum ve windows 10 1909 amd radeon un son sürümünü de yükledim(driver).sizce sorun ne nasıl halletcem?
    MAVİ EKRAN SORUNU

• Slm mavi ekran ya donanım kaynaklı verir yada yazılım kaynaklı Hata nin içeriği olsaydı daha ayrıntılı bakabilirdik driver kaldırıp bir önceki driver yüklemeyi denediniz mi ?

Bu arada ekran kartı kaynaklı sanırım mavi ekran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 30 Aralık 2019; 3:55:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • driverı kaldırmayı denemedim artık direk oyunları açmıyorum.onu da müsait bi zamanda deneyeyim.
    Slm sırf oyunda mı mavi ekran alıyorsun yoksa masaustunde ikendemi windows orjinalmi birde yenimi olmaya başladı mavi ekran daha önce varmıydı farklı bir program filan yüklediniz mı bilgisayara

Sorun olmayan driver da indirip kurdu isen halen mavi ekran veriyorsa bütün yedeklerini alıp format atmayı deneyebilirsin son çare olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 9 Ocak 2020; 2:39:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sırf oyunda oluyor windows orijinal yeni olmaya başladı program yükledim ama çok az windows 1909 a güncelledim önceden ondan bi 15 20 gün sonra olmaya başladı anlamadım format atmak istemiyorum acaba neden oluyo? şey gibi oluyo mesela oyunda ctrl+alt+delete yapıyorum ya o ara ekran değişiyo masaüstüne geliyo bunu yapınca direk mavi ekran!anlamadım ya üfff
    Windows siyah ekran sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.