Şimdi Ara

Mavi Ekran Hatası Lütfenn Çok ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim bilgisayarımda hep mavi ekran çıkıyor. Ani bir donmadan sonra ekrana direk mavi erkan geliyor.Ben mavi ekran kodunu yazsam neyin sorun olduğunu anlarmısınız ?

• yaz bakalım kodu çok şey mavi ekran çıkmasına neden olur sürücülerden tut ram ekran kartı hdd yani hem yazılım hem donanım olabilir sizinde büyük ihtimal hdd nizden kaynaklanıyor hdd nizi hd tune programıyla eror scan kısmını taratın tarama bittimi resmini çekin atın
  • ve ben bundan 1 yıl önce bilgisayarım çok yavaştı format attırıcaktım ve ramini yükselticektim fakat bilgisayarı dahada kötü yaptılar yaklaşık 2-3 ay kurcaladılar bilgisayarı ramı değişti 2 kere sonra başka yere götürdük ordada hard diski değiştirdik. bilgisayar çok işlemden geçti yani anlayacağınız o gün bügündür hep mavi ekran çıkıyor bide driverleri eksik olabilir ramin falan driverin eksik olduğunu anlamak için ne yapmalıyım çünkü ilk başlarda driver eksikmiş adamlar yapamamış driver kurmayı unutmuşlar :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semih213 -- 3 Ocak 2016; 23:08:33 >
  • Sorun imzası:
    Sorunlu Olay Adı: BlueScreen
    OS Sürümü: 6.1.7601.2.1.0.256.1
    Yerel Kimlik: 1055

Sorun hakkında ek bilgiler:
    BCCode: a
    BCP1: 00000034
    BCP2: 00000002
    BCP3: 00000001
    BCP4: 842C8AAF
    OS Version: 6_1_7601
    Service Pack: 1_0
    Product: 256_1

Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar:
    C:\Windows\Minidump\010416-16625-01.dmp
    C:\Users\Tufan BİLİR\AppData\Local\Temp\WER-35781-0.sysdata.xml Arkadaşlar isterseniz mavi ekran çıktıktığında foto çekipde atabilirim pc açıldığı anda mavi ekran çıkıyo şuan zar zor yazıyorum plss.
  • C:\Windows\Minidump\010416-16625-01.dmp bu dosyayı biryerde paylaşıp link atman lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.