Şimdi Ara

Mavi Ekran Hatası 0x00000019 //

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar lütfen yardım edin 0x00000019 hatası alıyorum suan da güvenli moddan girdim sizce nasıl çözebilirim ? direk format demeyin çünkü bu kelimeyi sevmiyorum.. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GuMmY_ -- 27 Ekim 2013; 1:25:44 >

• _GuMmY_ _ kullanıcısına yanıt
    Greenbow VPN Client programı kurulumu sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadyKids

Greenbow VPN Client programı kurulumu sende

yok sanmıyorum hocam kurayım mı ?
    yok araştırmıştım biraz eğer program varsa olabiliyormuş bu sorun birde virüs programlarından kaynaklanıyormuş.
  • quote:

yok araştırmıştım biraz eğer program varsa olabiliyormuş bu sorun birde virüs programlarından kaynaklanıyormuş.

4 tane virüs programı kurdum :D ama bence Ad-Aware Antivirus yüzünden olabilir nasıl düzeltirim ?
    Benim başıma böyle bir sorun hiç gelmediği için konuya hakim değilim araştırırım yine bir şey bulursam yazarım dostum
  • quote:

Benim başıma böyle bir sorun hiç gelmediği için konuya hakim değilim araştırırım yine bir şey bulursam yazarım dostum

cok sağol hocam :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ntoskrnl.exe mavi ekran hatası
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Belki yardımı dokunur.
    http://support.microsoft.com/kb/2832829
  • http://support.microsoft.com/kb/2832829/tr yazdıgına göre ekran kartı ve ses sürücülerinden kaynaklandıgı yazılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.g.r.e.s.i.f

http://support.microsoft.com/kb/2832829/tr yazdıgına göre ekran kartı ve ses sürücülerinden kaynaklandıgı yazılı

bunu kuracagım demi hocam ?http://support.microsoft.com/kb/976932 w7 service pack 1 miş zaten benimki

• ilk önce sayfadaki hotfix yüklemesi mevcut ile başlayın..
  • quote:

ilk önce sayfadaki hotfix yüklemesi mevcut ile başlayın..

yaptım cok kücük bi dosya indi C ye kurdum başarılı dedi düzelmiş midir? normal acayım mı ?
  • pc yi kapat ve aç inşallah düzelmiştir.
  • quote:

pc yi kapat ve aç inşallah düzelmiştir.

şimdi actım bakalım ne olacak
  • açıldımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

açıldımı

acıldı hocam suan bi sorun yok ASC / Advanced System Care programını kurdum onada taratıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GuMmY_ -- 26 Ekim 2013; 23:00:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

quote:

açıldımı

acıldı hocam suan bi sorun yok ASC / Advanced System Care programını kurdum onada taratıyorum

sürücüden kaynaklı problemlerden kaynaklı olabilir ilerki zamanda aynı hatayı alırsanız donanımınızda bulunan parçaların en güncel haliyle çalıştırmanızı önerebileceğim size....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

quote:

açıldımı

sürücüden kaynaklı problemlerden kaynaklı olabilir ilerki zamanda aynı hatayı alırsanız donanımınızda bulunan parçaların en güncel haliyle çalıştırmanızı önerebileceğim size....

tarama bittikten sonra bakayım da yönet kısmından güncelliyeceğim demi ?
  • direkt format

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    everest programıyla bak parçaların hepsine teker teker adlarını yaz ve google amcadan sürücülerin 2013 versiyonlarını bul diyorum...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.