Şimdi Ara

mavi ekran hatası !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
7.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Asus K53sv bilgisayarım açıldığında mavi bir ekran çıkıyor ve hiçbir şey yapamıyorum. Ne yapmalıyım garantiye mi göndermeli yoksa format mı gerekir... Yardımcı olursanız sevinirim. Ekranda şöyle yazıyor:

    A problem has been detected and windows has been shutdown to prevent damage
    to your computer.

    REGISTRY_ERROR

    If this is the first time you have seen the stop error screen, restart your computer. If this screen appears follow these steps:

    Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation ask your hardware or software manufacturer for any windows update you might need.

    If problem continues disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing. If you need use safe mode to remove or disable components, restart your computer press F8 to select advanced start up options and then select safe mode.

    STOP: 0X00000051







  • bilgisayarında yazılımsal bir değişiklik yaptın mı ? yaptıysan güvenli modda girebiliyorsan onu kaldırmanı tavsiye edebilirim. mümkünse regedit artıklarını temizleyen ccleaner mesela temizlik yapabilirsin hiçbiri fayda etmiyorsa hdd ve ramlerini test edebilirsin bu şekilde bir sonuç alamazsan format atmanı öneririm ama öncelikle dediklerimi yapmanda fayda var. daha önce karşılaşmış olan arkadaşlarda bilgilerini sunarsa daha faydalı olabilir.
  • Daha önce bu konuya benzer konu açılmış. Senin işine yarayacak çok şey var gibi görünüyor.

    http://forum.donanimhaber.com/m_6937273/tm.htm
  • teşekkürler bi deneyim bakalım, inşallah düzelir...
  • Arkadaşlar Selamualeyküm bendede böyle bir hata var a problem has been hatası oyun oynarken bilgisayarım önce ısınıyor ardından garip sesler çıkarıyor geçen 2 kere format attırdım hala düzelmedi sonra bilgisayarcı ana kart çipi falan filan dedi sonra gene aynı hatayı bugün de aldım Allah için bi yardım edin
  • attila_khan kullanıcısına yanıt
    Kardeş peki bu hdd veyahut ramleri regedit i nasıl ayarlayacağım formatı daha dün attırdım yazılımsal bir değişiklikte yapmadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.