Şimdi Ara

Mavi Ekran Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar. bugn babamın USB bellegini bilgisayara taktım. önceden USB den gelen autorun virüsleriyle basım derde girmişti ama düzeltmeyi basarmıstım. sanırırm ondada aynı virüs vardı fakat bu sefer düzeltemedim. habire mavi ekran hatası verip durdu. adam gibi bilgisayarı acıp herhangi bir virüs taraması yapamadım. haliyle formatladım. sorun suki formatladıktan sonra kendi external hdd mi takıp ordan yeniden bilgisayarı kurmaya basladım. ve yeniden mavi ekran hatası aldım. çıldırmak üzereyim. mavi ekran daki kodu yazdım kod alttaki gibi:

HdAudio.sys - Address FFFFF88004424598 base at FFFFF88004400000, Datestamp 4a5bcc23

birde altında Crush Dump falan yazıyordu bir daha olursa butn yazıyı aktarıcam buraya yardımcı olabilecek varsa cok sevinirim. şimdiden tesekkurler.

• buyuk ıhtımal ramından kaynaklanıyo dostum benım de aynı sorunum var dı okulda kı bılgısayarım da ıkıncı ramı yani bozuk olan ramı cıkardım suan da yok ve benım pc de hıc hata falan yok.Zaten mavı ekran hataları buyuk ıhtımal ram dan kaynaklanıyo ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mavi Ekran Hatası
    11 yıl önce açıldı
    mavi ekran hatası
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.