İyi akşamlar. Arkadaşlar bilgisayar pentum 4 .işlemci 3.0 ghz. rem 1gb .ekran kartı 256mb.750 gb hdd .işletim sistemi Xp.prf
yalnız bu bilgisayar okulundur.11 tane kamera bağlı.güvenlik kamerası diyelim.fazla değil.ama ara sıra mavi ekran hatası veriri. ben hep ekran kartından şüphe ediyorum.sizden bir akıl vermenizi rica ederim
quote:
Orjinalden alıntı: alia
İyi akşamlar. Arkadaşlar bilgisayar pentum 4 .işlemci 3.0 ghz. rem 1gb .ekran kartı 256mb.750 gb hdd .işletim sistemi Xp.prf
yalnız bu bilgisayar okulundur.11 tane kamera bağlı.güvenlik kamerası diyelim.fazla değil.ama ara sıra mavi ekran hatası veriri. ben hep ekran kartından şüphe ediyorum.sizden bir akıl vermenizi rica ederim
ben olsam önce ramdan yada psu dan süphe ederdimm ama bunu denemeden kesiin sonuca ulaşamazzsın yada mavi ekranda verdiği hata kodunu yazarsan işe yarayabilir
Öncelikle pc açılırken f8 tuşuna sürekli basın. Daha sonra gelen ekranda ''sistem hatasında yeniden başlatmayı devre dışı bırakın''seçeneğine girin.
Mavi ekran gelirse sistem yeniden başlamayacaktır. Mavi ekrandaki hata kodunu buraya yazarsanız yardımcı olabiliriz.