Şimdi Ara

Mavi ekran hatasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hp pavilion g6 1335et laptop bilgisayarım güvenli kipte açılıyor ancak normal açılmıyor. Dos ortamından ve güvenli kipten disk bicimlendirmeye izin vermedi. Format attım ancak gene aynı. Taramalarda sorun yok gözüküyor o .....
    zaman hata nerde. Yardımcı olursanız sevinirim. gelismis ayarlardaki Açılışta hataları yoksay seçeneği çözüm olarak söylenmiş oda işe yaramadı. Cepten yazdığım için resim yukleyemedim. Technical informetion un altında ***stop:0x00000116(0xFFFFFA800AE52010, ..
    Ve atikmpeg.sys-address FFFFF880046B9B78 base FFFFF880046B2000
    İfadeleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orcunerkek54 -- 25 Kasım 2015; 20:00:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arızayı çözdüm belki başkalarınada yardımı olur diye yazmak istedim. zor bela formatladım. driverleride kurdum ancak aynı hatayı verdi. sonra ekran kartının sürücülerini kaldırdım hata kalmadı. herhalde ekran kartı yolcu. bu arızayla karşılaşanlar ilk önce ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden kurun. hata anındaki ekran resmini yükledim. gene bilgisi ve tecrübesi olanlar yanıtlarsa iyi olur

Mavi ekran hatasi

https://store.donanimhaber.com/18/d8/56/18d856edee7aebd46340e5e4e34f14b3.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orcunerkek54 -- 25 Kasım 2015; 19:59:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mavi Ekran Hatası
    11 yıl önce açıldı
    mavi ekran hatası
    7 yıl önce açıldı
    mavi ekran hatası
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.