Şimdi Ara

Mavi ekran - Ekran kilitlendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar az önce mavi ekran hatası aldım. Ekranım kilitlendi ve böyle oldu. Normalde oyun oynarken felanda bu sıralar kilitlenmeye başlamıştı birde mavi ekran verdi. Sistemim 0 1 ay olmadı alalı toplama. Hiçbir tekniksel sorun yok . Sorun yazılımsal herkes öyle diyor . Siz ne diyeceksiniz ?

Soğutma konusundada bir sıkıntı yok Ekran kartım GTX 650 Ti Boost O.C 130 C kadar dayanabiliyor ama benim kartım hiç 70 in üzerine çıkmıyor.
    İ3 3.4 Ghz işlemcim var. 16x pce destekliyor yani uyumsuzluk konusunda sıkıntı yok işlemcimde 100 dereceye kadar dayanabiliyor. Oda 60 ın üzerine çıktığını görmedim. 60 a bile vurmadı.
    Anakartım MSI B 85 G43
    Bütün driverlarım güncel.

Sorun nedir ? RAM lerde bozukluk yok tek tek denedim. Birde test yaptım.HDD lerdede sorun yok. Diğer parçalar 0 zaten onlarıda teste soktum sıkıntı yok . Tekniksel ,donanımsal bir sorun yok.

Mavi ekran - Ekran kilitlendi

• Ram yada Ekran kartında teknik sorun olmasa bile donanım bakımından birbiriyle uyumsuz parçalar olabilir, bu hatanın sebebi büyük ihtimal ram yada ekran kartı arızası yüzünden olur parçalar sağlamsa eğer Mhz uyumsuzlugu vb. sorunlar olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aspon103

Ram yada Ekran kartında teknik sorun olmasa bile donanım bakımından birbiriyle uyumsuz parçalar olabilir, bu hatanın sebebi büyük ihtimal ram yada ekran kartı arızası yüzünden olur parçalar sağlamsa eğer Mhz uyumsuzlugu vb. sorunlar olabilir.

Parçalarım sağlam.

GTX 650 Ti Boost O.C Ekran kartı
    B85-G43 Anakart
    8 GB 1600 Mhz 2x4 DDR 3 Ram
    600 W PSU
    İ3 3.4 Ghz işlemci
    1 TB 7200 Rpm HDD

yani bütün parçalarım birbiriyle uyumlu. Yazılımsal bir sorun büyük ihtimalle çünkü 2 hafta öncesine kadar böyle birşeyle karşılaşmıyordum. Oynadığım oyunlarda hep aynı oyunlar.
  • Disk problemi olabilir, farklı bir disk takarak çalıştır bılgısayarı yada harici diskte olabılır.
  • BİLGİSAYARIMDA 2 DİSK var ikisde 7200 Rpm Birisi 500 GB Birisi 320 GB Bu zmaana kadar hiçbir sorun yoktu. Eski bilgisayarımda sorunsuz ikisde çalışıyor HD tune ile de ayrıntılı bir şekilde taramaya soktum sıkıntı yok . RAM 'leride teste soktum ayriyetten başka PC de tek tek ve ikisini aynı anda takıp denedim yine sıkıntı yok. Bütün parçalarım birbiriyle uyumlu. Daha önceden Physcial Dump mavi ekran alıyordum. Onu Disk önbelleğini kapatarak çözdüm ama şimdi bu çıktı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mavi ekran hatası
    7 yıl önce açıldı
    Mavi Ekran Hatası
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.