Şimdi Ara

Mavi Ekran Dell Vostro A860

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar..yaklasık 1 ay once dell vostro a860 leptop aldım.Sistemde ilk basda 1gb ram vardı fakat alırken 2gb diye okdugum icin 1gb daha ram takdırdım.Neyse yaklasık 20gundur leptopla cebellesiyorum.Firefox opera safari gibi browserlarda devamlı suretle 0X0000008E mavi ekran hatasını alıyorum.Ilk basda bu hatanın ram'den kaynaklandıgını dusunerek ram'leri degistirdim.ve 3 defa farklı kingston ramler takdırdım yeniden windows kurdum vs.Neyse Sorun halen devam etti.Yani normal uygulamalarda deil ama firefox ve benzeri browserlarda calısırken makina kasılınca bu hatayı aldım. Neyse yeter boyle is olmaz deyip dell'i aradım.Bana makinanızın 64bit oldugunu ve 32bit isletim sistemi kurdugumdan dolayı oldugunu soylediler.Neyse bende windows xp pro. x64 kurdum.Bu seferde x64 icin dellin driverları mevcut deil.32 bitden kalan driverlardan kurdum grafik ve ses kartları eksik.

Sorunum bu mavi ekran hatasından nasıl kurtulurum.Olay artık ram'ler deil,isletim sisteminden de oldugunu soluyorlar isletim sistemini degistirdim driver yok simdi ben ne yapmalyım.Ozelikle mavi ekran konusunda boyle birseye sahit olan arkadaslar yorumlarını yazarlarsa sevinirim

Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: chat41

Merhaba arkadaslar..yaklasık 1 ay once dell vostro a860 leptop aldım.Sistemde ilk basda 1gb ram vardı fakat alırken 2gb diye okdugum icin 1gb daha ram takdırdım.Neyse yaklasık 20gundur leptopla cebellesiyorum.Firefox opera safari gibi browserlarda devamlı suretle 0X0000008E mavi ekran hatasını alıyorum.Ilk basda bu hatanın ram'den kaynaklandıgını dusunerek ram'leri degistirdim.ve 3 defa farklı kingston ramler takdırdım yeniden windows kurdum vs.Neyse Sorun halen devam etti.Yani normal uygulamalarda deil ama firefox ve benzeri browserlarda calısırken makina kasılınca bu hatayı aldım. Neyse yeter boyle is olmaz deyip dell'i aradım.Bana makinanızın 64bit oldugunu ve 32bit isletim sistemi kurdugumdan dolayı oldugunu soylediler.Neyse bende windows xp pro. x64 kurdum.Bu seferde x64 icin dellin driverları mevcut deil.32 bitden kalan driverlardan kurdum grafik ve ses kartları eksik.

Sorunum bu mavi ekran hatasından nasıl kurtulurum.Olay artık ram'ler deil,isletim sisteminden de oldugunu soluyorlar isletim sistemini degistirdim driver yok simdi ben ne yapmalyım.Ozelikle mavi ekran konusunda boyle birseye sahit olan arkadaslar yorumlarını yazarlarsa sevinirim

Tesekkurler

Aynı sorun bende de çıkmaya başladı. bende neden mavi ekran çıktığını anlamamıştım. sorunu nasıl çözdün paylaşabilir misin ?
    teşekkürler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.