bilgisayarı kullanırken bi uyarı gelmişti diskte dosyalarda bozukluk gibilerinden dikkate almadm bilgisayarı kapadm bi zaman sonra yeniden acmaya calıştıımda acılmadı kendi kendine bişiler onarmaya gibi calışıyo %10 %20 %100 gibi sonra mavi ekran geliyo iştee bu ekranı ilk defa görüyosanız resetleyin ama bi türlü acılmıyo bilgisayar ,napcam ben :S önceden gelen uyarıyla bi ilgisi var mı ...noldu bilgisayara....,?
göçmüş windows format atman gerekicek
Ramlerinizi kontrol ediniz, 1den fazla ise yerlerini değiştiriniz. 2.ci yedek bi disk temin edinebilirseniz o diske bir işletim sistemi kurmayı deneyiniz. Anlattığınıza göre Ram veya Disk"de problem var gibi.
kesin windowsmu göçmüş yani başka bişi olamazmı donanımsal ama pekte bişi olmadı donanıma ..:S
güvenli modda girmeyi denesem girermi aklıma geldide ..? girerse zaten donanımsal diildir...
güvenli mod olayı ???
quote:
Orjinalden alıntı: unknowncommand
güvenli mod olayı ???
Bilgisayar Açılırken F8 Basacan Güvenli Kip Şeçecen Ondan Sonra Administatör Olarak Açaan Orda Deneyecen @ArdaR Dedigi Gibidir Olmazsa Donanımsal Yani Ramlerden Program Çakışmasından Format Atın