Şimdi Ara

Mavi Çılgın Türkler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
7.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yüksel74

pixalator kardeş dün bu diyalogların olduğu zaman ben de oradaydım reflex in yaptığının yanlış olduğu kesinlikle doğru ancak senin yaptıklarının da doğru olduğunu söyleyemezsin değil mi , evet söylediğin gibi sohbet ettiğimizi söylenmesine rağmen beni de vurdun ve ben bunu prob.etmedim ama bi başkası bunu prob.etmiş olabilir burdaki mesele hataya hatayla karşılık verme durumundan kaynaklanan bi sorun ve bu hatayı farkındaysan sende reflex in sana yaptığı hakarete hakaret olarak geri dönüş yaparak yaptın bence uzatılmaması, yapmak istiyorsanız karşılıklı özür dileyerek kapatılması gereken bi konu reflex in maçlarda oynamama konusuna gelince canım kardeşim o bizim kendi alacağımız bi karardır takdir edersin ki ,biz seninle de reflex le de nice oyunlar oynamak isteriz ama bi başkası dedi diye bi anda kimseyi klandan çıkarmak ya da oyundan atmak gibi bi düşünce olmaz doğru olanda bu değil mi... bence lütfen bu konuyu kapatın artık ve bizler sen reflex hep beraber oyunlar oynayalım ha dersenki ben reflexin olduğu oyunlarda oynamam ona da şu an bizlerin yapabileceği bi şey yok ... SAĞLICAKLA ...

benim ne gibi bi hakaretim oldu? ben sizin muhabbet halinde oldugunuzu kaanin bana squad gondermesiyle ogrendim, zaten oyuna mechul uzerinden girmemle oyunda gecirdigim sure 1 dk. bile degildir hepiniz oyundan dustunuz veya ciktiniz zaten girdiginizde geleni vurdum, arti maclarda oynamamasi olayina kimse zaten oynatilmicak demedi yazilanlari birdaha okuyun ben mac kurucusuna durumu belirttimki buda benim kendi aldigim bi karardir takdir edersinki, ben yapilan terbiyesizligi acikca soyledim hani gelse 5 kiside 10 kiside 20 kiside savunsa farketmez, yuksel arkadasim ben senin yaptigin kotu demiyorum klandaki arkadasini savunursun, hatalida olsa arkadasindir , anlayis gosterirsin. Bu demek degildirki ben sahsima yapilan terbiyesizlik ve seviyesizlige ayni sekilde yaklasmak zorundayim. Mesajlarim gayet net ve acik ilgili kisilere yazilmistir, bu cocugun avukatligini yapmaya gerek konustumu konusuyor kendisi yeri geldimi hakaret ediyor, savunacaksa birakin o kendini savunsun, benim yuksel kardesim seninle veya bir baska uyeyle anlasmazligim olmadi, senin adinda gecti dogru senide vurdum , sen niye gelip hakaret etmedin? Dedigim gibi hani eglenmek icin oynamak var birde boyle olayi buyutmek var, geldim vurdum ne oldu anlamadim gururumu yikildi? hakaret gerektiricek ne oldu, gelir adam gibi soylersin biter, yoksa hakaretle olmaz bu isler , hataya hatayla karsilik versem bende mikrofondan iki kelam ederdim yuksel. Ben bu yaziyi klan yonetimine yazdim buda en dogal hakkimdir, bunda tepki gosterilecek bisey yok bu cocugu savunmanizada gerek yok bana karsi dedigim gibi laf bikere agizdan cikmis , bende klanimiz adina kararimi bildirdim. Tesekkurler.

• quote:

savunacaksa birakin o kendini savunsun

özür dilerim daha fazla seviyemi indiremiyorum lütfen kesermisin artık bi dahada bu konuya mesaj yazma

quote:

geldim vurdum ne oldu anlamadim gururumu yikildi?

ilk 20 ile maç yaparken senin dümenden vurmanla bişey olmaz muhabbeti bozdun ne güzel eğlenioduk hala zeytinyağı gibi üste çıkıyorsun helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RefleX. -- 18 Nisan 2009; 14:04:35 >
  • ooooff amma uzadı lütfen yapmayın herkez saldırıyo bitaraftan kötümü ettikte bu clanı açtık resmne tehtit gibi birşey bu resmen reflex varken yaç yapmayız maç yaptırtmayız anlamına getiriyorsunuz konuyu gerek yok böyle şeylere
  • pixolator bir daha bu başlık altında klandan kimse adına bişey yazma arandaki sorunları ayrı bişekilde halledin ama bu başlığı kirletme
    klanlar arasında maç ve bunun gibi şeyler sölemiceksen sadece senin için geçerli deil herkes buraya yazmasın bu başlık sadece klan için yazışmalar içindir
  • benim ne gibi hakaretim oldu demişsin de bunu sanırım sen tahmin ediyosundur ha mikrofondan benim de duymuş olduğumu belki kestirememişsindir ne dediğini ben yine de söylemek istemiyorum ayrıca sen beni tanımıyorsun tanısan haksız olan hiç kimsenin avukatlığını yapmayacağımı bilirdin yazdıklarımı tekrar bi okursan ben her ikinizin de haksız olduğunu ve doğru olanın ikinizin de birbirinizden özür dilemek olduğunu söyledim tabii ki bu sizin tercihiniz klan yönetimine yazdığını söylüyosun ben de klan yönetimin de olduğum için bi cvp.yazmam tabii ki gerekir değil mi .. ben bu durum da artık senin ve reflex in açısından bu kadar büyütülecek bi durum olmadığını düşünüyorum büyütmek isterseniz tabii ki o da sizin kararınız ancak tekrar söylüyorum bu kadar üst üste mesaj yazmaya değecek bi şi yok ortada oyun yani adı üstünde oyun sadece ALLAH' a emanet olun ..
  • ::::::Tamam konu değişimi::::::
    akşama 6 maç var bütün çılgınlara duyrulur....
  •  Mavi Çılgın Türkler

bu klanın döktüğü kanlar, yaktığı canlar çoktur

bu klanda herkes kardeştir, dosttur

kimseyle aramızda düşmanlık yoktur

Çılgın Türkler kazanmaya doymuştur

................C*..................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeop_34 -- 18 Nisan 2009; 16:06:10 >

• benm fikrimi calmislar
    fotograf koymak fln
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anar

benm fikrimi calmislar
    fotograf koymak fln

,, ama bu baloncuklu resimleri ilk mechull başlattı
  • eet fikir senin anar kabul ediyoruz ama çalmadık
  • beyler söylemeyi unuttum mabusi 6v6 radec te saat 19.00 a maç istedi cevap vermedim ama baya oldu haberiniz olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: yüksel74

benim ne gibi hakaretim oldu demişsin de bunu sanırım sen tahmin ediyosundur ha mikrofondan benim de duymuş olduğumu belki kestirememişsindir ne dediğini ben yine de söylemek istemiyorum ayrıca sen beni tanımıyorsun tanısan haksız olan hiç kimsenin avukatlığını yapmayacağımı bilirdin yazdıklarımı tekrar bi okursan ben her ikinizin de haksız olduğunu ve doğru olanın ikinizin de birbirinizden özür dilemek olduğunu söyledim tabii ki bu sizin tercihiniz klan yönetimine yazdığını söylüyosun ben de klan yönetimin de olduğum için bi cvp.yazmam tabii ki gerekir değil mi .. ben bu durum da artık senin ve reflex in açısından bu kadar büyütülecek bi durum olmadığını düşünüyorum büyütmek isterseniz tabii ki o da sizin kararınız ancak tekrar söylüyorum bu kadar üst üste mesaj yazmaya değecek bi şi yok ortada oyun yani adı üstünde oyun sadece ALLAH' a emanet olun ..

Sen beni ne kadar taniyorsun yuksel? Simdiye kadar kimseye hakaret edicek seviyeye dusmedim, sen ne duymussun merak ettim neredeyse 3 mesaj sonra olayin gercegini degistireceksin, dedigim gibi o gun orada olgunluk gosteren tek kisi Kaan_tr'di ben bana hakaret edildikten sonra dedigim laf sudur aynen kaan'da duymustur, "bu ne terbiyesiz ne destursuz biridir siz boylelerinimi klana aliyorsunuz" dedim, ha senin literaturunde terbiyesizlikse bu dedigimse bilemem, yada sen bu cocugun sesini benim sesimle karistiriyorsun herhalde, ayrica hakarete ugramisim buraya yazicam beyler bu gayet dogaldir sizede benzer bir terbiyesizlik olursa gelin yazin sayfamiza, yani terbiyesizlik gorupte bunu yazmaktan utanacak cekinecek halim yok, ben derdimi dile getirdim , rahatsiz olanlar kusura bakmasinlar, olayi klan geneline cekmeyide birakin hani birimize gelen laf hepimizedir tavri var, yani bu terbiyesizligi hep birlikte onayliyormusunuz , biraz empati yapin derim yarin obur gun biri size gelir hakaret ederse siz daha genis davranabilir yutabilirseniz siz oyle yapin beyler, Kaan kardesimede yeniden olgunlugu icin tesekkur ederim, haydi sizde kalin saglicakla.

• kardeşim sen işmisin siparişmi yazma buraya diyorum sana inadına yazıyosun git kimle derdin varsa ona özel msj at sap sap ta konuşma adam ol senin yüksel dediğin adam senden rahat 10 yaş büyük saygılı ol yurt dışında sana terbiyeyi ögretmediler heralde bi insana bu kadar takıyosan kesin o insanıı kıskanıyosundur burda yazdıklarınla bi yere gelemezsin he bu mesajada cevap verceksen eğer bana özelden cevap at veririm cevabını
  • Killzone 2 Güncellemesi 1.24 Birçok Hatayı Düzeltecek

PS3′ün teknik şov yapmasına sebebiyet verdiği için arşivimizin gözbebeklerinden olan Killzone 2 tüm muhteşemliğine rağmen teknik sıkıntılara da sahip. Ancak 1.24 güncellemesi ile bu sorunların çoğu ortadan kalkacak.

Öncelikle güncellemenin 22 Nisan’da yayımlanacağını duyuralım. 1.24 ile birlikte ”Hardcore Rank” adında üç adet yeni rütbe açılacak. Ayrıca ilk eklenti paketi olan ”Steel and Titanium” için gerekli teknik altyapı da yüklenmiş olacak. 54 MB’lık güncelleme ile birlikte düzeltilecek hatalar ise aşağıdaki gibi;

- botlar sabit silahlar istendiğinde aktif olmayan/çalışmayan MGleri geçebilecekler,
    - Search and Destroy modunda görev bittiği halde bombayı aktif hale getirmek veya engellemek isteyip sıkışan bot hatası düzelecek,
    - Tek kişilik görev modunda Salamun Bridge bölümünde karşılaşabilen ilerleme bug’ı düzelecek,
    - Online oynarken sıralamalarda artık sadece kullanıcı adımız gözükecek, klan bilgisi gözükmeyecek,
    - 10 Klan görevini tamamlayan kullanıcılar madalya ekranında sıkışıp kalabiliyordu, bu hata düzelecek,
    - Zoom açıkken şarjör doldurduğumuzda, zoom dan normal görüşe geçiş hızı artacak,
    - Oyun esnasında ortaya çıkan doku problemleri iyileştirilecek,
    - ”Badge Combination” özelliği her zaman düzenli çalışmıyordu, bu düzelecek,
    - Bir oyuncu klandan ayrıldığında bile ”clan only” ibaresi kullanılacak,
    - İlk eklenti paketi olan ”Steel & Titanium”un reklamını yapan yeni ara yükleme ekranları gelecek,
    - Helghan Industries’de harita çıkma hatası düzeltilecek,
    - Radec Academy’de özel bir noktadan yeniden doğan oyuncular çatıya çıkabilecek,
    - Duvar dibinden doğan oyuncular, haritanın dışında kalabiliyordu, bu bug düzeltilecek,
    - Salamun Market bölümünde tek taraflı duvarlar yüzünden oyuncular görülemeyecekleri noktalardan görülüp vurulabiliyordu, bu düzelecek,
    - Tharsis Depot’ da oyuncular normal oyun alanının dışına çıkıp soteye yatabiliyorlardı, bu hata ortadan kalkacak,
    - Join Clan Member özelliği eklenecek,
    - 17-24 oyuncu aralığını filtreleyebileceğiz,
    - SELECT’e bastıp oyuncuları görürken artık ilerleyebileceğiz (önceden oyun duruyordu),
    - Harita/Radar artık daha büyük bir alanı tarayacak,
    - En üst seviye olarak üç yeni ”Hardcore” rütbe eklenecek,
    - Oyun veya turnuva yaratırken 8′den fazla harita görüntülenebilecek,
    - Sıralama ekranında iyileştirme yapılacak,
    - Squad ekranında Valor Trophy görülebilecek ama oyuncuların rütbeleri gözükmeyecek,
    - Resmi turnuvalar ilk sırada gözükecek,
    - Dolu odalardaki oyuncu sayısı daha doğru görüntülenebilecek,
    - 20002 hata kodu yüzünden klana üyesi olamayan kullanıcılar bu sıkıntıdan kurtulacak,
    - Tactician sınıfının kullandığı hava saldırısının sayısı istatistiklerde doğru gözükmeyebiliyordu, bu sorun gideriliyor,
    - Tactician sınıfının kullandığı dirilme bombalarının sayısı istatistiklerde doğru gözükmeyebiliyordu, bu sorun gideriliyor,
    - 10 klan görevini de başaran kullanıcılar 1000 cesaret ödülünü kazanamıyordu, artık kazanacaklar,
    - Klan isminde $ işareti olan kullanıcılar odadan atılacak (niye ki?),

Yukarıda düzeltileceği belirtilen sorunların çoğunu yaşamadınız belki, o yüzden çok önemli gelmeyebilir ancak Guerrilla Games’in Killzone 2 üzerine bu kadar uğraşması ve oyunu sürekli yenilemesi oldukça sevindirici.

kaynak:www.ps3turkiye.org

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeop_34 -- 20 Nisan 2009; 16:47:54 >

• arkadaslar killzone 2 yi ben de aldım, klana katılmak isterim.
  • DLC paralı diyorlar inş. değildir

quote:

Radec Academy’de özel bir noktadan yeniden doğan oyuncular çatıya çıkabilecek,

nasıl ya çatı mı? ATAC la savaştığımız yer mi??
  •  Mavi Çılgın Türkler

klanımız dünya sıralamasında 220. sıradadır tüm klan üyelerine duyurulur....
  • nasıl olduğunu anlamadığım bi şekilde donanimhaberde accountum olduğunu öğrendim:)) GooJiRaa olarak tüm Crazy Turks clanına selamlar
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.