Şimdi Ara

mause kendi kendine hareket ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mausem kendi kendine hareket ediyor başlatı açıyor exel i açıyor önüne ne gelirse siliyor geri dönüşümü boşalt demeye kalkıyor yaw hiçbir şey anlamadım şuanda taram yapıyorum bir şey bulursam söylerim ama bu neden olmuştur nasıl çözülür
    saygılarımla orbjk

• virüs hack :) eğer uzaktan yardım özelliğini açmışsan bunu yapabilirler format çekmeni tavsiye ederim ve her zaman bunu kapalı tutmanızı tavsiye ederim başlat\denetimmasası\sistem\uzak menüsünden alltaki resimdeki yeri kapalı tutun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpTraum -- 26 Ocak 2007; 18:49:45 >
  • tmm kardeş de yeni format attım tüh be
  • işte bir virüs buldu ama karantinaya taşıyamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orbjk -- 26 Ocak 2007; 19:02:56 >
  • Internet bağlantısını ya da herhangi bir worm dosyasını kullanarak trojanlar (ya da başka zararlı objeler) bilgisayarı kullanabiliyor. Ben de sadece fare imleci hareket etmiyordu, kendi kendine uygulama açıp kapatıyordu..
  • bende onları muse yapıyor işte gidip bir şeyleri açıyor iliyor napim ben şimdi formatmı
    quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Internet bağlantısını ya da herhangi bir worm dosyasını kullanarak trojanlar (ya da başka zararlı objeler) bilgisayarı kullanabiliyor. Ben de sadece fare imleci hareket etmiyordu, kendi kendine uygulama açıp kapatıyordu..
  • Böyle birşeyi ancak virüsler yapar.virüs Programıda yetersiz kalıyor ise,WinAntiVirus pro kullan derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 26 Ocak 2007; 19:35:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunları silebileceğim bir pro varmı illa formatmı
  • yaw yeni konu açmiim dedim hazır varken...benimde maus gidip bişiler açmıyor ama durduğu yerde ya yukarı yada sola kayıyor ne yapmam gerek??
  • windows güvenlik diyorki girdiğiniz site pcnize zarar verebilir
    quote:

Orjinalden alıntı: Manero

Böyle birşeyi ancak virüsler yapar.virüs Programıda yetersiz kalıyor ise,WinAntiVirus pro kullan derim.
  • mouse un bozuk olabilir aynı sorun bende de var bi kaç kez masaya vurunca düzeliyor
  • yaw yokmu bu işi çözecek olan
    quote:

Orjinalden alıntı: ertanunver

mouse un bozuk olabilir aynı sorun bende de var bi kaç kez masaya vurunca düzeliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.