Şimdi Ara

mause kendi kendine geziniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mause nin ok işareti ekranda kendi kendine geziniyor sorun nedir arkadaslar

• 1-mouse düzgün bir pc ye takarak deneyin bakalım orada nasıl
    hocam eğer optik ise bir sorun olmuş olabilir mouse da bazen böyle olabiliyor ok....
    aklıma bir spy, virüs de gelmiyor değil

http://www.inndir.com/program.php?id=346 bunu indirin ve taratın sistemi
  • hocam mause optik bende virüs falan sandım adaware ve virüs taraması yaptım bişey bulamadı mause kafayı yedi o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: safranboy

hocam mause optik bende virüs falan sandım adaware ve virüs taraması yaptım bişey bulamadı mause kafayı yedi o zaman

ad-aware spy taraması yapar hocam.....
    virüs taraması yapmaz ok...
  • yok hocam orası oyle tabi ek olarak virüs taramasıda yaptım bişey çıkmadı
  • mousedendir bende de önceki mouse kafayı yemişti media player da tam ekran film izleyemiyordum

bende ki kablo kopuğu idi söktüm kopuk yerini düzelttim şimdi sorun yok sende de kablo kopmuştur yada başka bi sorun vardır
  • mouse'un kutusundan çıkan disket hala yanındaysa onu bilgisayara tanıt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Router kendi kendine kapanıyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Denetim masası > fare den donanım ivmelenmesini kapat ya da hazır kapatmak için reg ayarı var.mouse acceleration patch diye arat onu çek çift tıkla .Sorun çözülecektir.
  • mouseun optik dalgasi zemin uzerinde parliyo olmasin????

altına parlamamai icin bisey koy
  • adslye yeni geçtiysen benim anakarta bu sarun vardı eternete ağ kablosu takılınca geziyorsu usb maus aldım sorun kalmadı..
  • mouse yi tekrar tanıt
  • Abi mousu aç bi güzel temizle mousun tüm plastik kısımlarını saf sıcak suyla yıka iyice kurula tercihen saç kurutma makinası , inşallah çözülür :) [[temizlik imandan gelir :)))]]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Designer_26 -- 13 Ocak 2007; 1:45:04 >
  • sağdan sola doğru düz bir çizgi halinde yavaşça hareket ediyorsa bu durum normal. windows hatası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vvv_com

sağdan sola doğru düz bir çizgi halinde yavaşça hareket ediyorsa bu durum normal. windows hatası.

Hata olduğu doğru, fakat Windowsun hatası değil. Farenin "gördüklerini" yanlış yorumlaması sadece:)
    Bu arada ekranda oradan oraya koşuşturan bir fare imleciniz ve A4Tech marka bir fareniz varsa (ucuz seri), sorun faredendir, tecrübeyle sabittir . Pahalı serileri böyle yapmıyor ama 5YTL'likleri malesef böyle.
  • Başka bir bilgisayara takıp deneyerek en kesin sonuca ulaşırsınız. Başka PC'de de yaparsa sorun farededir. Eğer sadece sizin PC'nizde yapıyorsa sorun muhtemelen zararlı objelerden falan kaynaklanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanpac -- 14 Ocak 2007; 11:24:02 >
  • ps2 girişini kontrol et.Çıkartıp tekrar takmayı dene.
  • Optik mouselarda belli bir süre sonra oluşan bir durum. İşte toplu mouselerin tek iyi yanı burası
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shinning Star

Optik mouselarda belli bir süre sonra oluşan bir durum. İşte toplu mouselerin tek iyi yanı burası

Toplu A4Techlerde de oluyor bu durum
  • Mouse un optik okuyucusunun olduğu alt kısımda okuma bölgesi olan delik vardır. O kısıma kıl tüy toz vs girdiyse bu şekilde yapabiliyor. Pek çok kez ordan saç falan çıkardığım için tecrübeyle sabittir. O bölgeyi bi elden geçir derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hazar

quote:

Orjinalden alıntı: Shinning Star

Optik mouselarda belli bir süre sonra oluşan bir durum. İşte toplu mouselerin tek iyi yanı burası

Toplu A4Techlerde de oluyor bu durum

Demek ki mouse milletinin hepsi aynı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.