Şimdi Ara

Mause donma sorunu ( 2 Gündür ) :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selamlar . Benim bir sorunum var ve bu sorun yüzünden hiçbir oyunu 2 gündür oynayamaz oldum ( minecraft , pes 2013 , icanfootball , saints row the third gibi .. ) Sorunum a gelirsek Mouse donuyor Oyun açık deilken 2 dk da bir 3-4 sn mause donuyor Ama oyuna girince ise 6-7 sn yede bir 3-4 sn mause donuyor..

Denediğim şeyler : Combofix , Kasanın içini temizledim , Ekran kartı günceldi zaten güncel ekran kartını silip güncel olmayan ekran kartı yükledim , araştırdım fakat çözüm bulamadım ..

İşletim sistemim : Nvidia 9400 Gt - 1gb
    İntel Pentium dual core E5200 @ 2.50GHz
    Windows 7 Ultimate 32 bit
    Ram : 2GB tek kanal ddr2 - 400 Mhz

• Hangi sürücüleri denedin, 314.22 den sonraki sürücler sorunlu ve mouse takılmalarına sebep oluyor. Genelde fermi modellerde bu sorun görünüyor ama belki senin karttada bundan oluyordur. 314.22 yi yüklemediyseniz bir deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Hangi sürücüleri denedin, 314.22 den sonraki sürücler sorunlu ve mouse takılmalarına sebep oluyor. Genelde fermi modellerde bu sorun görünüyor ama belki senin karttada bundan oluyordur. 314.22 yi yüklemediyseniz bir deneyin.

320.49 zaten güncel olanı birde 320.18 i denedim dediğinizi deniyeceğim hemen
  • quote:

Hangi sürücüleri denedin, 314.22 den sonraki sürücler sorunlu ve mouse takılmalarına sebep oluyor. Genelde fermi modellerde bu sorun görünüyor ama belki senin karttada bundan oluyordur. 314.22 yi yüklemediyseniz bir deneyin.

64 bit gerekiyor buna ? benim 32 bit 326.41 betayı deniyeyimmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tory1tory -- 3 Ağustos 2013; 11:34:45 >
  • quote:

32bit.

http://www.techpowerup.com/downloads/2225/nvidia-forceware-314-22-vista-w7-32-bit/

tamam deniyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    2.monitör sorunu (ÇÖZÜLDÜ)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.