Şimdi Ara

mATX Valorant-LoL için sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, başlıkta yazdığım gibi sadece Valorant ve LoL oynuyorum. Steam hesabım bile yok.

İki adet sorunum var;

1- Tuhaf takıntıları olan bir insanım, standart bir kasaya küçük anakart koymak beni çok rahatsız eder. Bu yüzden mATX bir sistem toplamak istiyorum.

2- Bugüne kadar hiç tam teçhizatım olmadı. Ne bir mouse ne bir kulaklık... Monitörüm de yok laptop kullanıcısıyım. Yani böylesine sıfırdan bir sistem toplamak ne kadara mal olur? Sistem tamamen f/p olmalı ama ölücü değilim. Her şeye ayırdığım bütçe 15k, belki 20'ye kadar çıkabilirim ama gerek var mı?

Teşekkürler.

• 4000 liraya +monitor 2500+kulaklık 400 +klavye mouse 350
    Bu kadar tutar.
    Oyniyacagin oyunlar için 15 kadar çok büyük bir rakam .
    Gir itopyadan bir tane apu sistem al,gerisinde hallet 7200 liraya zaten o oyunları oynarsın.
    Kaldiki hala stokta 8k3n 1660s 6 gb gdr6 192 bitli 16gb Ram 500 gb mvsdi li kasa var 8900 koş al o fiyata zor bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lithran kullanıcısına yanıt

apu sistem 144 fps verir mi hocam? Triple A oyunlar için konsol alma planım var o yüzden bilgisayarda çok uçmak istemiyorum ama dediğiniz sayılar da biraz az geldi gözüme ne yalan söyleyeyim  

• Az gelecek bir şey yok ,youtube girip apu sistemlerin ne kadar fps verdiğini görebilirsin sonucda.144 fps neden onuda anlamadım.Apu sistemde high 75 fps alsan 144 alsan ne ifade edecek.Zaten stabil oynayacaksın..Geri kalan parayla konsol alırsın.

• lithran kullanıcısına yanıt

Hocam valorant'ta 144 fps güzel olur diye düşündüm bir de hayatım laptopta 60 hz'te geçti :(

• Dostum su an en basit 3200 g bir ryzen işlemci dual bellek 16 gb ram ile zaten valorantta 130 140 fps alıyorsun zaten.75 fps leri anthlon islemciler bile veriyor.15 k meblağ ile valorant gibi basit bir oyuna sistem toplamak sacma olur.

Gir bir apus sistem al.Bu hafta bimde 144 hz monitor satılacak 2500 lira.

Sen bence hz ile fps işini karıstırdın.

Mhz ekran

fps oyun kare hızı

• Laptopun oyunları kaldırıyorsa, bir monitör al bağla. birde klavye mouse al yeter

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7900XT için sistem tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.