Şimdi Ara

MATSONIC ONBOARD VGA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ms9327e+(usb) anakartımın. onbaord vga'sını disable etmeyi bir türlü başaramadım. kullanma kılavuzunda bununla ilgili hiçbir ayardan bahsedilmiyor.

sadece biosta "Primary Graphics Adapter" Diye bir seçenek var. Seçenekleri AGP ve PCI dır.

açıklamasında yazanın ingilizcesi ve benim anladığım türkçesi şu.

"This item indicates if the primary graphics adapter uses the PCI or AGP bus. The default PCI settings still lets the onboard display work and allows the use a second display card instaled in a PCI slot"

Bence anlatılmak istenen;

"Bu seçenek Birinci grafik adaptörünün pcı veya agp bus lar dan hangisini kullanacağını belirler. Pcı Seçeneği onboard kartın çalışmasına izin vermekle beraber ikinci bir pcı kart kullanımına olanak sağlar."

anladığım kadarıyla agp'yi seçtiğim zaman Onboard kartın iptal olması ve agp slota taktığım kartın çalışması gerekiyor. fakat denemelerimde sadece pci slottan görüntü alabaildim. agp slottan görüntü almaı hiç başaramadım.

agp'yi seçsem bile Onboard Ekran kartı çalışmaya devam etti. elimde 2 adet agp kart olmasına rağmen onboard ekran kartına mahkum olmuş durumdayım. lüten bir yardım ederseniz çok makbule geçer.

anakartın linkihttp://www.epinions.com/pr-Matsonic_MS9327E_Motherboard

elimdeki ekran kartları
    64mb geforce4 mx-440
    16mb sis6326
    "geforce" olan uzunsüredir rafta duruyordu fakat "sis" olan çalışan makineden söküldü.

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.

• sallayan olmamış
    teşekkürler
  • Merhaba arkadasım biosda kontrol ettinmi mutlaka vardır o anakarttan ben zamanında kullanmıstım orda var gözünden kacıyodur biosa iyi ce bak mutlaka bulacaksın

bide "Primary Graphics Adapter" diye bir yerden bahsetmişsin orası degil 1 sene oldu kullanmayalı sana tarif edemiyorum kusuruma bakma onboard video mu neydi işte bulman gerekiyor ve eminim kesin var belki bir iki yere girdikten sonra orda cıkıyor olabilir yani direkt menulerde cıkmaz ama uzun bi liste olacak ordan bak orda yazıyor onboard video adapter diye orda ses kartını falan kapatmak içinde yer var ben özellikle kapatmıstım ondan hatırlıyorum neyse kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madcenter -- 8 Ocak 2007; 1:09:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pcı slot sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.