Şimdi Ara

MATRIX SUNGLASSES **__Son Tasarım__**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İŞTE BEKLENEN Matrix -Son tasarım-NEO MODELİ.. UV 400 KORUMALI LENSLER, CE ONAYLI, AMBALAJI VE CAM SİLME BEZİYLE SİZLERE ÖZEL.. SİYAHIN KARİZMASI VE MATRİX 'İN BU ÇEKİCİ MODELİ, KARİZMANIZA KARİZMA KATAR.. KAÇIRMAYIN..

35 YTL

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• valla güzelmiş dostum...
  • şahsen 35ytl ye alınacak bir gözlüğün,göz sağlığı açısından ne kadar faydalı olacağını bilemiyorum ...
  • ok, için rahat olacaksa sana 120 ye bırakırım..

quote:

Orjinalden alıntı: technician77

şahsen 35ytl ye alınacak bir gözlüğün,göz sağlığı açısından ne kadar faydalı olacağını bilemiyorum ...

• heryerde görüyoruz ucuz gözlüklerin nasıl olduğunu ve göze ne yaptığını ... madem öyle sende o zaman 120ytl den satabilirsin
  • ben gozluk ustasıyım kardesler ama bu gozlugun durusundan belli saglıklı bi yanı yok ama satısı engellemem ne isterseniz yapın...

UĞUR OPTİK İzmir/Balçova
  • BIRAKIN ARTIK ŞU TÜRK GİBİ DÜŞÜNMEYİ..

BEN, İNANIN BU GÖZLÜĞÜN FİYATINI 275 YTL KOYSAYDIM.. BURDAKİ KİMSE GÖZE ZARARLI VS. DİYEMEYECEKTİ.. UCUZA VERİYORUM, HERKES ALSIN DİYE AMA İYİLİKTEN ANLAYAN YOKSA BEN NE YAPAYIM.. GÖZLÜKLER SAĞLIK BAKANLIĞINDAN ONAYLIDIR. CE ONAYI DA VAR.

İNANIN BU GÖZLÜKLERİN, O GÖZLÜKÇÜLERDE SATILAN 400-500 YTL LİK RAY BAN GUESS VS.. LERDEN SAĞLIK AÇISINDAN 1 GRAM FARKI YOK, NE ARTI, NE EKSİ...

ADAMLAR HERKES ALABİLSİN DİYE MİNİMUM MALİYETLE GÖZLÜK ÜRETİYORLAR, SONRA BU PAHALI GÖZLÜKLERE OLAN RAĞBET AZALINCA DELİNİN BİRİ BİR KUYUYA TAŞ ATIP ''ONLAR SAĞLIĞA ZARARLI' VS.. DİYORLAR.. E TABİ,, BAKTI KENDİ O YARIM MİYARLIK GÖZLÜKLERİNDEN ALAN YOK, KAZIKLAYACAK, YOLACAK ÖRDEK KALMADI, ADAM NE YAPSIN..
    BİZİM SAF İNSANIMIZ DA HEMEN İNANIYOR, CİDDEN ÇOK SAF İNSANLAR VAR..

ALMAYIN ARKADAŞLAR 400-500 LÜK GÖZLÜK, İNANIN BEN DE 3 YILDIR GÖZLÜK SATIYORUM, GRAM FARKI YOK BU UCUZ GÖZLÜKLERLE.. SIRF MİLLETİ KAZIKLAMAK İÇİN, MARKA ÖZENTİLERİ İÇİN O GÖZLÜKLER..

Bilgilerinize...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.