Şimdi Ara

matrix : path of neo patch v.1.0 ---ÇIKTI---

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyun yamandı arkadaşlar. grafik olarak düzeltmeler yapılmış daha çok ve bazı hatalar giderilmiş. toplam 55 mb ama yüklenmesi 10 dk yı buluyor. linki aşağıda direk olarak çalışmaması gibi durum olursawww.gamershell.com a bakınız. yalnız cdsiz oynamak için ilacınıda bulmalısınız o da 6 mb lık bişi.torretntlerde mevcut.

---<buyrun efem <---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 16 Kasım 2005, 18:50:15 >

• ozkulse, ben yamayı yükleyip crackı yapabildim ancak bu seferde oyunda code vision diye bir control olayı var yani control tuşlarında v tuşumu ne basınca etrafı matrix kodları halinde görüyorsun. Bu yamayı yapmadan önce normaldi bu seferde yamayı yükleyince sadece neo ve diğer karakterler gözükmeye başladı mekanlar ise simsiyah. Her çözünürlüğü denedim her rendering i denedim fark etmedi. Bunun faydası da şu duvarların arkasındaki düşmanlar daha iyi görünüyor biraz da estetik katıyor oyuna. ekran kartım 6600 gt driver ise 81.85
    böyle bir sorunla karşılaştınmı yada karşılaşırsan burda çözmeye çalışalım. Birde eski savelerimden başladım bunun etkisi varmıdır acaba

Ama yamayı yükleyince diğer hali çok daha iyi oldu ben akşam son driverı bir deniyecem olmazsa silip oyunu yeniden yükleyecem.

dipnot: bu code vision seçeneği film sırasında 2. film başlarında alıyorsun. Daha önce olmuyor. Tam yerini hatırlamıyorum. Ama şu ilk üç ajanı dövdüğümüz bölümden sonra olabilir.

Son olarak da oyun bence harika yama ile çok daha iyileşiyor (söylediğim sorun haricinde) ve kendine bağlıyor. Yüzlerce Smithle olan kavga mükemmel olmuş. İlerledikçe kendinizi aşıyorsunuz akıl almaz hareketler combolar falan. Hatta filmde görmediğim combolar var. Süper bir oyun Enter the Matrix bunun yanında solda sıfır. Bu oyunu grafik için almayacaksın oynamak için alacaksın. Bence grafiklerde o kadar kötü değil max payne 2 den bile iyi diyebilirim. Ama çoğu kişi max payne 2 çıkalı iki sene oldu diyecek. Ama bence fear gibi grafiğe de gerek yok böyle bir oyunda. Ben splinter Cell Caosu da oynadım. SPlinter ki çoğu siteden 90 puandan fazla almış bir yapıt süper kendini aşmış bir oyun ama onda bile hatalar grafik eksikleri mevcut adamlar 4 kere yama çıkardı. Atari bu sefer biraz çalışmış. Neonun hareketlerini görünce hayretler içinde kalıyorsunuz. Evde ailem sanki filmi izler gibi arkamda beni seyretti saatlerce. Mutlaka edinilmeli oynanmalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkerhan -- 16 Kasım 2005, 19:17:53 >

• bende de aynı ekran kartı ve driver var ve herhangi bir sorun olmadı ama dediğin olaya bakacam birazdan yazarım. + sana katılıyorum oyun aksiyon olarak harika.
  • bekliyorum
  • yazdıkların bende olmuyor dostum ilk ilk bölümü sonuna kadar oynadım herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Matrix3W32S.bin dosyasını dizine kopyaladın dimi.
  • birde eğer ekran kartının performans ayarlarıyla oynadıysan onları uygulama denetli yapıp gir bakalım. aa yada af den bazı oyunlar böyle dorunlar yapıyor. olmazsa aynı driverı tekrar kur.
  • usta oyun evde ben şimdi işteyim oyunun ilk bölümlerinde değil film olarak anlatıyım 2. filmin başında üç tane yeni ajanla kavga ediyor ya neo işte oraya kadar bu code vision olayı kapalı zaten. işte bu bölümden sonra açılıyor control tuşlarına bak ilk görünen tuşların en altındaki q klavye kullanıyorsan zaten orjinalde v tuşu olarak görünüyor. code vision diye hatırlıyorum. ve ekran matrix kodlarından oluşuyor bu tuşa basınca.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    THE SİMS 4 CC SORUNU
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar 2021 den sa ben bu oyunu bugün nasıl oyanatabilirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.