Bildirim
Matrix'in yaratıcılarından 'Jupiter Ascending' (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bakalım nasıl olacak merak ettim. takip te kalalım... -
-
quote:
Orijinalden alıntı: koobee24
Twitter'da fragman bugün gelecek diyorlar.
Merakla bekliyoruz bakalım.
Merak ettim.Üstte paylaşılan set resimlerine uzaylı arkadaşlardan tutta Aksakallı dedeye kadar birçok figür var
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Batman Beyond
quote:
Orijinalden alıntı: koobee24
Twitter'da fragman bugün gelecek diyorlar.
Merakla bekliyoruz bakalım.
Merak ettim.Üstte paylaşılan set resimlerine uzaylı arkadaşlardan tutta Aksakallı dedeye kadar birçok figür var
Set fotoğraflarında komik geliyor hepsinin tipi ama kesin filmde çok daha değişik şekilde görürüz onları._____________________________
-
-
-
Her zaman diyorum, bilimkurgu olsun çamurdan olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Jaddeth
Her zaman diyorum, bilimkurgu olsun çamurdan olsun.
+1
Fragmanda kulaklar ve baştaki robot çok tanıdık geldi 
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 10 Aralık 2013; 12:37:16 >_____________________________ -
yaw şu efektler animasyonlar çok iyide, arada bazı kötü efektler görünüyor dandik yapılmış bütün filmi baltalıyor, hani yapıyorsun biraz daha uğraş tam yap. _____________________________ -
Fragman iyi olmuş..Efektleri çok iyi olcak filmin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ne zaman izliye bileceğiz, _____________________________ Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir, -
Bu filmede yazık olur.Adamlar film yapıyor ama kimse bilmiyor,reklam yok adam gibi.Bulut Atlas gibi bir şahaser inanılmaz zarar etti.Buda öyle olur sanırım.Nolan film yapıyor sinemaya gelmeden 20-30 sayfa yazılıp çiziliyor. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Kadrosu çok iyi yapımın.Fragmanı da beğendim.Merakla bekliyorum. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
pek ilgi çekici değil fragmanı :/
sanırım bu yüzden ilgi çekemiyorlar_____________________________
Zaman değilmiş geçen ömürmüş anlamadık ... -
Kesinlikle katılmıyorum. Fragman gayet yeterli ve iyiydi bence. Tek sıkıntı arkadaşlarında dediği gibi reklam ve tür. Herkesin ilgi duyduğu, her kafaya giren dram veya aksiyon gibi değil bu tür.
Fragmana dönersem ; bence gayet güzel ve yeterli bir fragman olmuş. İnşallah sadace kuru aksiyondan ziyade matrix gibi bir felsefe çıkarırlar ortaya._____________________________ 
-
Bence kesinlikle süper olacak beklemeye değer bir film.İşin içinde Wachowskilerde olunca
wachowski'ler işin içindeyse film ya çok güzel olur ya da çok kötü olur. _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki