Şimdi Ara

Matrax SkyTürk'te?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Matrax ne zamandır SkyTürk te az önce şöyle bir Dıgıturk kanallarını geziyordum bi baktım Zeki SkyTürk te hemen internetten baktım Zekinin kendi sitesinden hakkaten doğruymuş ne zamandır Sky da

• Olmuştur 1-2 ay herhalde
  • since 4.11.2009
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobayakawa

Olmuştur 1-2 ay herhalde

Ciddimisin ya
    Uzun zamandır dinlemiyordum amma yabancı kalmışım televizyona ve Matraxa

• 5 ay oldu neredeyse.. Şuan izliyorum zaten
  • günaydın
  • Zeki Kayahan Coşkun, çok şımarık ve boş işler yapan bir radyocu. aslında bu kişinin yaptığı işi geçiyorum kimine göre iyi kimine göre kötü olabilir ama eleştireceğim tek noktası var o da kendini üstün görüp milleti aşırı derece aşağılamasıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tembel Yazar

Zeki Kayahan Coşkun, çok şımarık ve boş işler yapan bir radyocu. aslında bu kişinin yaptığı işi geçiyorum kimine göre iyi kimine göre kötü olabilir ama eleştireceğim tek noktası var o da kendini üstün görüp milleti aşırı derece aşağılamasıdır.

Bu yolla gelmedi mi buralara ama bişey var ki Zeki gerçekten de seviyeli espiriler yapıyor ve karşısındakini kırmadan konuşuyor önemli olanda bu zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

Bu yolla gelmedi mi buralara ama bişey var ki Zeki gerçekten de seviyeli espiriler yapıyor ve karşısındakini kırmadan konuşuyor önemli olanda bu zaten

Evet dikkatimi çekende o kendine özgü kelime kalıpları var, sağlam da espri yapıyor da insanları kırmadan konuşuyor diyorsun da böyle bağırıyor çağırıyor ya, dalga geçmiyor veya küçük düşürmüyorda hor görüyor sık sık.
  • Davut Güloğlu bir susmadı yaaaaaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.