Matrax ne zamandır SkyTürk te az önce şöyle bir Dıgıturk kanallarını geziyordum bi baktım Zeki SkyTürk te hemen internetten baktım Zekinin kendi sitesinden hakkaten doğruymuş ne zamandır Sky da
Olmuştur 1-2 ay herhalde
since 4.11.2009
quote:
Orijinalden alıntı: Kobayakawa
Olmuştur 1-2 ay herhalde
Ciddimisin ya Uzun zamandır dinlemiyordum amma yabancı kalmışım televizyona ve Matraxa
5 ay oldu neredeyse.. Şuan izliyorum zaten
günaydın
Zeki Kayahan Coşkun, çok şımarık ve boş işler yapan bir radyocu. aslında bu kişinin yaptığı işi geçiyorum kimine göre iyi kimine göre kötü olabilir ama eleştireceğim tek noktası var o da kendini üstün görüp milleti aşırı derece aşağılamasıdır.
Zeki Kayahan Coşkun, çok şımarık ve boş işler yapan bir radyocu. aslında bu kişinin yaptığı işi geçiyorum kimine göre iyi kimine göre kötü olabilir ama eleştireceğim tek noktası var o da kendini üstün görüp milleti aşırı derece aşağılamasıdır.
Bu yolla gelmedi mi buralara ama bişey var ki Zeki gerçekten de seviyeli espiriler yapıyor ve karşısındakini kırmadan konuşuyor önemli olanda bu zaten
quote:
Orijinalden alıntı: india_ipekyolu
Bu yolla gelmedi mi buralara ama bişey var ki Zeki gerçekten de seviyeli espiriler yapıyor ve karşısındakini kırmadan konuşuyor önemli olanda bu zaten
Evet dikkatimi çekende o kendine özgü kelime kalıpları var, sağlam da espri yapıyor da insanları kırmadan konuşuyor diyorsun da böyle bağırıyor çağırıyor ya, dalga geçmiyor veya küçük düşürmüyorda hor görüyor sık sık.
Davut Güloğlu bir susmadı yaaaaaa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme