Şimdi Ara

MATEMATİKTEN 10 NETİ GEÇEMİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER SIKINTIM BU ANTREMANLARLA MATEMATİK SERİSİNİ BİTİRMEME RAĞMEN O BASİT İŞLEM SORULARINI ANCAK YAPIYORUM GEO ZATEN KOMPLE BOŞ PROBLEMLERE GİRİNCE 1 TANE EN FAZLA YAPABİLİYORUM SONRA KAFAM DURUYOR HAVUZDU İŞÇİYDİ KAFAM DURUYOR SİZCE İLK 25K OLURU VAR MI ÇOK MU GEÇ

• up
  • Antrenmanlarla matematik serisiyle anca 4 işlem yapabilirsin zaten
  • hedef,m 38 39 40 net falan yapmak ne önerirsiniz bunun için
  • UPUP
  • Hocam o kadar net yaptığınıza dua edin o kitap 4 işlem bildigin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • UPPPPP
  • Sonunda istediğim gibi bir cevap teşekkürler hocam dediklerinizi aynen yapıcam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gabriel Macht

Öncelikle internetten ders dinleme safsatasını bırakıp bilgisayarı kapatıyorsun. Alıyorsun simetri matematik setini. Her kitaba 2 hafta veriyorsun. (Normalde 1 haftada biter ama konuları yeni öğreniyorsun) Sıradışı analiz çözümlü matematik ve karekök alıyorsun bir de. Simetriden konu bitince çözümlü kitaptan o konuyu çözüyorsun. Çözemediklerini de konunun arkasından inceliyorsun. 2 hafta sonra ilk kitabın biti mi, bitti. Açıyorsun karekökü 1. bölüm değerlendirme testlerine kadar yalayıp yutuyorsun. (Karekökün soru çözümlerini internetten bulabilirsin veya kunduzdan.) 2. kitabı çözerken 1 hafta sonra karekökün ilk bölümünün değerlendirme testi 1'i çözüyorsun ve tekrarını yapmış oluyorsun. 1 hafta daha geçtiği zaman 2. simetri de bitmiş oluyor ve tekrardan kareköke dönüyorsun 2. kısmı bitiyorsun.(bölüm değerlendirme hariç) 3. kitabın ilk haftası bittikten sonra 1. bölümün son değerlendirme testini çözüp 2. bölümünde ilkini çözüyorsun. Bu böyle böyle devam ediyor. 8 hafta sonra 30 net kapında. Hedefimize kaldı 7-8 net. Bundan sonra da apotemi, endemik, denge vb. denemeleri alıp çözümlete çözümlete çözüyorsun. +35 net böyle oluyor.

Forumdaki en net yazı olabilir.

• Şaka mısın sen? Simetrinin örnek soru çözünl3ri bile bazen anlaşılmiyor bugun köklü ve üslüden bi kaç soruya baktık (açıklamasi olduğu halde) çözüme ulaşmak zaman aldı. Kitap mükemmel ama arkadaşın seviyesi için değil bence. Biraz daha ertelemesi gerekir, karekök sıfır veya nejdetten başlamasi onu gayet geliştirebilir.

• koloby0223 kullanıcısına yanıt
    bakma sen bu insanlara aynısını yaptım 5 net falan yapıyordum şimdi denemelerde 25 30 görüyorum. Fem simetri 345 soru bankası birde problemfasikülü temizledim

öyle temelim yok falan hikaye 4 işlem denklem kurma üstlü sayılar falan biraz biliniyorsa al sana temel
  • ditrado kullanıcısına yanıt
    hocam bence ceyhun yavuzdan gitsin sonra bir fasikül zaten 20 nete ulaşır sonra da behzata başlar hem siz kaç ayda bu seviyeye geldiniz
  • yerinde olsam bi tane yazıcı alırdım (pdf çıkartmak için) ve Nejdet kirpinin bütün mat geo videolarını alırdım üstüne birey b gelişim matematik ve birey a gelişim geometri alırdım

• ÇOMAR.SAVAR kullanıcısına yanıt
    fem simetri 2 ayda bitti 4 kitap sonra oyalandım biraz diğer derslerle falan yeni denemelre başladım yani nerden baksan 3.5 ay diyebilirim
  • Guest-CEF0A3E6C G kullanıcısına yanıt
    teoride güzel fakat pratikte işe yaramıyor belli bir süre sonra.ilk konular patır patır simetriden gidiyordum .ondan sonra takilmalaya başladım.video bi sure sonra şart

• ayrıca şikayet ettim silinir konun şimdi

• ditrado kullanıcısına yanıt
    hocam benim fen kayıp ya ne tavsiye verirsin bana
  • birey b + hocalara geldik senin ilacın .
  • Mat 1 i yapamiyorsan mat2 yi nasil yapacan ve 25-30k hedefliyon ? Bence nasil yaparim ederimi bir an once hallet basla sıkı calismaya. Forumda zaman gecirme

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.