Şimdi Ara

Matematikten 07 Aldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hayatımın en düşük notuydu lise1im moralim çöktü artık hiç çalışasım gelmiyor kendime güvenim kalmadı rezil oldum sınıfta herkes güldü hoca üstelik aslında bu kağıdın hakkı 03 deyince bir daha rezil oldum

• bir dahaki sefere sınav kağıdını ters çevirip ver belki 07 yerine 70 olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: expiremeTR

bir dahaki sefere sınav kağıdını ters çevirip ver belki 07 yerine 70 olur

Sen git sevdiğin büyük kızı ters çevir belki küçülür
  • iyisin yine boş kağıt vermiştim sadece 2+2=4 yapmıştım hoca 0 verdi disipline göndercekti hocaya gittim hocam bu boş kağıt değil dedim. 0.1 verdi mutluyum. :D Hocalarla muhabbetim iyidir konuştum 2.sınavda 60 ın üstünde alırsam geçirin filan diye sözler söyledim tamam dedi .Sende konuş .

Olum lise 1 mişsin yeni görüyorum hiçbişey olmaz takma kafana bunları kalcam derdi yaratma kafanda. 3 senedir 0 alarak geçiyorum ben, nasıl oluyo bende anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joseph4 -- 26 Kasım 2014; 21:02:50 >
  • Üzülme 9.sınıfta bende İngilizce'den -3 almıştım.
  • Notuna mı üzülüyorsun geleceğine mi ? Notuna üzülüyorsan bakış açını değiştir, geleceğine üzülüyorsan çalış :)
  • bende 1 hafta önce 05 aldim diye konu açmiştim takma dostum 60 60 alirsak hoca performanslara hafif yüksek verse geçeriz
  • Ahahshd hacı 10. Sinifim meslek lisesinde okuyorum okulda 30 ustu not yok 1400 öğrenciden de boyle bi konu görmedim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.