Şimdi Ara

Matematikte Hız Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar forumdaşlar genel olarak matematik çözerken çok yavaş çözüyorum bu tyt olsun ayt aşırı yavaşım. Hele bir konuyu ilk öğrendiğimde ultra derece yavaşım dün ve önceki gün Mert Hoca'nın 2. Derceden Denklemler Videolarını izledim. Bugün 345'ten çözeyim dedim klasikleşmiş sorular kısmının son 3 testini 3 saat 10 dakikada bitirdim. Son testi 1 saat 10 dk sürdü bu yavaşlık moralimi bozuyor sınıftaki çoğu insan matematikte benim kadar yavaş değil. Bu yavaşlık bazen çalışma isteğimi bile alıp götürüyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha fazla çözerek :). Ne kadar çok çözersen o kadar pratikleşirsin, o kadar hızlanırsın. Seni hızlandıran şeyi öğrenmek istiyorsan seni yavaşlatan şeyi bulman gerekir. Yavaşlatan şeyi bulduğunda üstüne düşersen hızlanırsın. Hızlı olmak için önce yavaş olman lazım. Dert etme. Zaman her şeyin ilacıdır. Zamana güven.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Desicion kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler hocam. İnşallah hızlanacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben YKS çalışmaya ilk başladığımda paragraf için süre tutmuştum ve 7-8 soruyu 17 küsür dakikada bitirmiştim hatta kronometrenin ssini almıştım hâlâ duruyor :). Aradan 1 sene geçti ve tekrar paragrafta 7-8 soru çözdüğümde 8 küsür dakikada bitirmiştim. Ne demek istediğimi anlamışsındır :).

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.