Şimdi Ara

Matematikte anlamadığım bi nokta var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dershanede bi eleman var, o da konularını bitirmiş ben de. Fakat o denemelerde 40-45 yaparken ben 30-35 lerde dolanıyorum. Nedir olum bu iş, nerde hata yapıyorum ben, salak mıyım lan ben

Edit: soru tarzı eksiği demeyin, soru da çözdüm. soru çözme oranı olarak da eşit sayılırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pirumar -- 15 Haziran 2016; 16:18:22 >

• Bitirmek var bitirmek var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cancanlako

Bitirmek var bitirmek var

Yav türevi behsattan 3 defa bitirdim, 5 soru geldiyse 3 tanesini anca yapıyorum. Polinomu, ikinci derecedeni, trigoyu, parabolü karekökten bitirdim, abuk subuk bi şey gelince yine takılıp kalıyorum. Ya bi insan polinom da vakit kaybedebilir mi Allah aşkına. Onlardan harcadığım vakit yüzünden son soruları göremiyorum
  • Ayrıca 45 yapan arkadaşın dhye üye değilse fakedir büyük ihtimalle,45 net ihtiyacının büyük bölümünü karşılamaktayız

• quote:

Orijinalden alıntı: Pirumar

quote:

Orijinalden alıntı: Cancanlako

Bitirmek var bitirmek var

Yav türevi behsattan 3 defa bitirdim, 5 soru geldiyse 3 tanesini anca yapıyorum. Polinomu, ikinci derecedeni, trigoyu, parabolü karekökten bitirdim, abuk subuk bi şey gelince yine takılıp kalıyorum. Ya bi insan polinom da vakit kaybedebilir mi Allah aşkına. Onlardan harcadığım vakit yüzünden son soruları göremiyorum

Hocam behzat falan baya yaygın artık her dinleyen matematiği düzeltecek diye bir şey yok ki hem videoda adam da diyor bunun üstüne bi dünya soru çözün diye

• behzattan 3-5 kere dinleyeceğine bi kere dinleyip bi apotemi gömsem soru kaçırmazdın kardeş
  • Hocam malesef zeka IQ işi bunlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.