Bildirim
Matematiksiz Tıp Mümkün mü? (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
dediğin şekilde 8bininci olsum :D -
-
quote:
Orijinalden alıntı: bigbangem
quote:
Orijinalden alıntı: RABBANİYYUN
quote:
Orijinalden alıntı: bigbangem
Sıradan kötü toplara gideceksen eyvallah ama ilk 8-10 Bindeki toplar Matematiksiz olmaz kardesim kandırma burada kimseyi . Ayrıca adam yari yarıya lys mat neti ile 6-7 k oldugunu iddia ediyor herkes bir sonucunun ssni atarsa daha inandırıcı olur
Ayrıca 8-10 k yuksek diyebileceğimiz yerler boyle adamlar bir zahmet Süreyi yetiştirsin ygsde sanı bu adamlar 30 tane sosyal bos bırakıyor muamelesi yapmışsınız
Yuksek hedefli her sayisalci
Mat-Fen-Türkce-Sosyal gitsin iddia ediyorum 2 kat verim alırsınız denemeden netlerinizde de görülür bir Artış yakalarsiniz
11k'daki tıpa kötü mü diyorsun şimdi sen? İyi bir marmara tıp kazanmışsın. At bakalım havanı. Altı sene sonra görürüm Tus'ta seni. Al bakalım. Neredeyse yarı yarıya matematik ve geometri ve ortalama bir fen. Fende birazcık daha iyi yapan rahat 8k olur. Dediklerimi yapan da kendini rahat ilk 10k'da bulur.
Sizin sıkıntınız nedir hocam ? Ben kimseyi aşağılamadım burada ya da Marmara tiptayim hehehe diye reklam da yapmadım kimseye okulu yuzunden etikette vurmadım ygs lys Bölümü'ne bu sene belki 1000 e yakın mesaj attım bir suru kisiye yardımcı oldum sorusunu çözdüm . En ufak eleştiride insanın ustune Saldırma laf sokma cabası içerisine giriyorsunuz onca yazı yazmisim yazdigim tek cümleden bana yüklenmeye calismissiniz
Eger ilk 15 k tip ise 11-12 k digerlerine gore sıradan kalir bunu dememin nesi yanlis nesinde gariplik var ?
Bu arada merak etme orta okulda sbsde gorurum seni lisede ygs-lys de görürüm seni iyi bir yer kazanınca da tusta görürüm seni oluyor neyin çekememezliği arkadas burada bizden alt Dönemlere yardımcı olmaya çalışıyoruz su yazdıklarına bak
Ayrıca yari yarıya fen ortalama mat geo demissinde sen bu senenin matematik geometri zorluğunu hesaba katmamissin sanırsam yaz bakalım bu netleri 2014 te kacinci oluyorsun Görelim sınav bu zorlukta çıkarda eyvallah ama normal 2014-2012 gibi sinavlarda bu netlerle giremezsin milleti yanlis yönlendirme ki yari yarıya dedigin fenler 26.25 fizik 20.75 kimya 22.5 biyoloji yani 69.5 duz 70 de 70 net fen az mı ben ilk 3kda idim 76 fenim vardı .ayrica ygs sıralamanız da lysnizden iyi onunda sizi tutmasında etkisi var duz mantık yaklasmissiniz olaya yanlis yönlendirmeyin insanları ve konusma seklinize dikkat edin Çocuğunuz kardeşiniz yok burada
Arkadaş aşağılamakla kalmıyorsun bir de yalancı muamelesi yapıyorsun. Yalan borcumuz mu var millete bizim? Kimi kandırmışım ben? Al attık sonuçları da. Benim yaptığım fen netleri hiç de iyi değildi. Matematik dediğin gibi yarı yarıya işte. Konuda bahsettiğim gibi. Sosyal destekli iyi bir ygs ile matemetiksiz tıp kazanılır. Hatta 8k-10k aralığında çok rahat kazanılır. İyi fen netlerine de gerek yok. Bu matematik netlerini bu sene beklentisi yüksek olmayan tm'ciler bile yaptı. Kalkmış sınav zordu falan diyorsun. Geçen sene veye 2013'te daha mı kolaydı sanki? Neyse konu kapansın.
-
mat türkçe fen sosyal yaptım ben matta malladım 50 dakikada 32 soru yapmışım rezalet bi ygs'ydi paragraf sorusu sormuşlar resmen neyse türkçeye atladım ygs denemelerinde matı hızlıca bvitirir türkçeye 50dk ayırırdım sınavda olmadı tabi türkçe 34 doğru geldi boş beleş 2 soru kaçırmışım sonra mata döndüm toparladım üç boş kaldı onları da salladım hepsi yanlış benim ygsem 34-6 t 32-8 sos 37-3 mat 38-2 fen beni fen kurtardı. Arkadaşlar makine gibi test çözmeyin problemlerden bir kitap dahi çözmedim fende sosyalde konu eksiğiniz oluyo. LYSde ise mat çalışın öğrenmek için çalışın soru çözmeyin mantığını kavramaya çalışın ben mat-geo 1. dönemde bitirdim 2. dönem sadece deneme çözdüm o kadar mat 49-1 geo 30-0 geldi matematik zordu diye dolanıyorsunuz çünkü mantığını bilmiyorsunuz beni çok yukarı çekti, lys'ye çalışmanız size kazandırır makine gibi ygs matematik çözmek bir şey kazandırmıyor arkadaşlarım matı fullemiş sosyalin yarısı boş fende 4-5 yanlış yapmışlar 3k oldular ben 420-640 oldum. fenim de iyi gelince lysde yükseldi neyse sonuöç olarak it gibi soru çözmeye gerek yok ama olayı anlamaya çalışn
-
Benim sonuçlarıma benziyor ygs 39 1 tur 34 3 mat 29 8 sos 39 1 fen 3042.idim.
Lys mat 38 5 geo 23 0
Fizik 28 1 kimya 26 4 biyo 25 5
Mf3 7 bin. obp ile 8400 y-Mf 3 sıralamam geldi. Isparta tıptayım bende ;)
Not: Veriler 2012 lys ye aittir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşım matematikte 9 yanlış 10 boş ile eskişehir osmangazi tıp kazandı. üstelik obpsi 200 küsur kişi geriye attı. tıp hedefi için ygsde ders ayırmaksızın mümkün olduğu kadar soru görebilmek ve lysde biyolojiyi iyi tutmak diğer derslerin de belirli bir seviyesinin üstünde olması gerekiyor. -
Matematik ilr boşuna zaman kaybetmeyin sosyal çözün.. -
Tıpçılara hayrımız olsun. -
25 net matla tıp kazandım ygsdede matematik netim baya düşüktü ama fenlerimde ilk bindeki arkadaşlarımla aynıydı. YGS'de fen 2 yanlış lys'de hepsi 28 net üstüydü fenlerin -
Teşekkürler faydali bi konu
Matematiksizligin zarari iste... ygs sosyalin etkisini sona saklayin dedigi ygs geo ile degil de lys geo ile karsilastiriyo..
Ben MF4 ten tercih yapacak biri olarak Fen ve sosyalin 50 dk 1 saate bitirilip geri kalan sürede rahat rahat tr mat çözülmesi gerektigini dusunuyorum .
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Y*araksız sesk olur mu?
Uplayalım da morali bozuk olan dostlara merhem olalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X