Merhaba Arkadaşlar Matematik konusunda baya bilgi eksikliğim olduğunu düşünüyorum.Zaten senelerdir ailemde bana matematiğine çalış derlerdi. Açıkçası pek dinlemezdim, fakat şuanda gerçekten gerekli bir şey olduğunun kanısına vardım.Hem vizeden çakmamak için hemde bir konuda daha bilgi sahibi olmak için sizden yardım istiyorum.
Arkadaşlar matematiği öğrenmek istiyorum fakat altyapım zayıf, bu bir bahane değil yani bahane olsun diye söylemiyorum. Cidden matematiği nasıl öğrenirim,neler yapabilirim,problem çözerken ki düşünce yapısı,sorularda aranacak en temel kurallar nelerdir onları öğrenmek istiyorum.Önerebileceğiniz kaynaklar var mıdır? Bana yardımcı olacak kişiler arıyorum. Günde 1 saatimi ayırıcam bu işe sizin yöneltmelerinizle yola çıkıcam. Teşekkürler.
Güncel
konuyu 4-5 farklı kaynaktan çalış.sonra otur soru çöz.20 soruluk bi testte 15 yanlış bile yapsan yinede devam et.ve daha sonra yapamadıklarını hocana sor
quote:
Orijinalden alıntı: bir TESLA hayranı
konuyu 4-5 farklı kaynaktan çalış.sonra otur soru çöz.20 soruluk bi testte 15 yanlış bile yapsan yinede devam et.ve daha sonra yapamadıklarını hocana sor
Teşekkürler cevap için şu vizeler bitsin, şu işe de ilk adımı atalım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme