Şimdi Ara

matematik ve geometri temeli olmayan/iyi olmayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • my matematik ve my geometri serisini bitirin. arkadaşlar sürekli söylüyorum çünkü bu kitaplar sayesinde iyi bir yer kazandım. ciddiyim mezuna kalmayı düşünenler, 11'ler alsın bitirsin. mesela lise boyunca geometri çözmedim, ygs'den sonra analitik için my geometri 3 kitabını bitirdim ve 2015 geo 24 net. zamanım olsaydı tüm seriyi bitirirdim. kitap içeriğinde hoca (mustafa yağcı) sanki sizle konuşuyor gibi anlatmış ve her ama her formülün ispatları var hem geometri hem matematikte. akılda kalıcı kaliteli örnekler var. neyse işte zamanınız varsa bitirin bu kitapları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ne geometri ne matematik temelim kötü değil ama hedefim yüksek , geometrisini alabilirim kaç sayfa kitaplar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti Communism -- 16 Haziran 2016; 6:36:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayisaldaokuyantmci

Hocam ne geometri ne matematik temelim kötü değil ama hedefim yüksek , geometrisini alabilirim kaç sayfa kitaplar ?

my geometri 3 analitik kitabı 500 sayfa. her formülün ispatı var. kaliteli sorular var. my geometri 1 600 sayfaydı 2 sene önce, müfredattan dolayı kisalmadiysa hala öyledir. sadece üçgeni anlatıyor. my geometri 2 hakkında bilgim yok ama internette bilgi var

• Nereyi kazandın hocam?

• [simage]
    http://i.hizliresim.com/goWEk3.jpg[/simage]
    my geometri 3 kitabının en son sayfasındaki metin. kitabın farklılığını özetliyor. hepsini okumayacak olan en azından ikinci paragrafı okusa yeterli olabilir. kitabı hedefi çok yüksek olanlara da öneriyorum, temelim sapasağlam olsun istiyorsanız yani. çünkü kitapta konular tam olarak ele alınıyor ve illa eksik olduğunuz bir yer fark ediyorsunuz.

• hocam benim geometri yok, karekök 0 aldım onu çözmeye çalışıyorum ama konunun son sayfalarında biraz tıkanıyorum.dediğiniz kitabın üçgenler ve analitik kısmını alsam çok mu zorlanırım, bu seviyedeki birine ne yapmasını önerirsiniz geometri için
  • hocam yenı mufredata gore cıkacak mı bu kıtap yoksa hemen alıp baslanılmalı mı yenı kıtapları beklemeli?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam halledersiniz her türlü çünkü kitap hiçbir şey bilmeyen biri için başlayıp yavaş yavaş her şeyi öğretiyor.

falcon1881, hocam ben yeni my geometri 3 aldım mesela 2015 eylül basım görünüyor ama sanırım en son müfredata göre duzenlenmemis. yine de almanızı öneririm zaten müfredatın dışında olacak yerleri cozmeyebilirsiniz. diğer kitapları bilmiyorum

• Mustafa Hocadan laf açılmışken konuşmamak olmaz.

MY MAT ve MY GEO serileri emek verilerek yapılmış kitaplar. Ve bu kitapları soru çözeyim diye almamalısınız. Dışarıda çok soru bankası var. Eğer konuyu öğrenmek isterseniz alabileceğiniz kitaplardır.

Bu arada kitapların yeni basımı gelmeyecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.