Şimdi Ara

Matematik ve Geometri İçin Kaynak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar matematiğim ve geometrim zayıf , karekök soru bankası aldım ama ilk testler dışında çözemiyorum . Onun için konu anlatım kitabı alıcam mat ve geo için hangi kaynak önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukanyalcii -- 10 Eylül 2016; 20:17:51 >

• Matematik için Fem simetriyi öneririm hocam.Çok zor sorularda var ama her soru tipinini çözümlüsü mevcut bu yüzden fazla sorlanmazsınız.
  • Zaman sıkıntı değilse fem simetri seti al.zaman sıkıntıysa körfez ygs mat soru bankası al.çözüm dvdsi var faydalı olur.yanına da video izlersen güzel olur.

Ama fem simetri öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimdeki mi hocam ? Ayrıca konu anlatımlı mıdır ? Matematik ve Geometri İçin Kaynak ?
  • Zaman sıkıntı değilse derken hocam ? Bir de bu fetö olaylarından sonra yayın kaldırılmadı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukanyalcii

Resimdeki mi hocam ? Ayrıca konu anlatımlı mıdır ? Matematik ve Geometri İçin Kaynak ?

Aynen bu.Eskiden Fem Yayınları fetö terör örgütüne bağlı olduğu için kitapçılar tereddüt ediyor satmakta belki bulamayabilirsin ama internette bulursun.

• quote:

Zaman sıkıntı değilse derken hocam ? Bir de bu fetö olaylarından sonra yayın kaldırılmadı mı ?

4 tane kitap olduğu için 1 aya yakın zamanını alır onun için dedim.

http://www.ucuzkitapal.com/fem-dergisi-ygs-matematik-seti-4-kitap-2017.html?gclid=CLnyv4arhc8CFUs6GwodWcsIjg

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eyvallah hocam geo ka ne önerirsin ?
  • Yeter ki 1 ayda bitsin hocam , geo için ka önerin var mıdır
  • quote:

Eyvallah hocam geo ka ne önerirsin ?

Geometriden anlamam hocam.
  • Eyvallah hocam
  • quote:

Yeter ki 1 ayda bitsin hocam , geo için ka önerin var mıdır

Geo konu anlatımıyla değil de çok soru çözmeyle olur.ama temel formüller ve soru tipleri için lys simetri iyidir.ygs alma geo kitaplarını basit oluyor.

• mat simetri
    geo karekök MPS 1-2 + analitik geometri

konu anlatımı bunları kullanıyorum (geometri için daha almadım çıkmasını bekliyorum)

• Eyvallah hocam geo mps ile geo soru bankası arasında kaldım
  • Güray Küçük
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.