Şimdi Ara

Matematik sorusu yardım !! ALES

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://store.donanimhaber.com/ce/02/f9/ce02f9f371865445010705cbdec38533.jpg

Arkadaşlar aradan çok zaman geçmiş, şu şapşal soruda takıldım kaldım bi el atın la (şıklardan gitmek dışında tabii ki)
     Matematik sorusu yardım !! ALES

• A cevap 442

Edit: Şimdi bana dicen nasıl yaptın ben bu konu hakkında tez filan yazmalıyım kendi formüllerim var

Sayılar mesela 6x7+8=50 ise 7x8+9=65 ve son olarak 8x9+10=82 bu 3 sonucu baz al sayılar 2 şer artıyor 50-65-82 yani 15-17 diye artıyor ona göre de sonuca 45 saniye içinde ulaşırsın

formülcüler gelmeden söylim ales kpss ygs de formülle mat sorusu yaparsan kaybedersin açık ve net hepsi mantık sorusu hele problemlerin en babasını getir sana denklemsiz kalem oynatmadan söyleyeyim ama denklem kurmaya alıştırıyorlar dershanede milleti zor soru çıkınca denklemle süre kaybediyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Dexter -- 20 Mart 2015; 2:11:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soruyu çözmüşsün aslında farkında değilsin.. n^2 + 2n +2 = (n+1)^2 + 1 yani şıklardan 1 çıkardığın zaman tam kare olmalı 441 , 21 in karesi olduğu için cevap A
  • Teşekkürler arkadaşlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri sorusu
    5 yıl önce açıldı
    bi matematik sorusu
    17 yıl önce açıldı
    ayt fizik soruya yardım
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.