Şimdi Ara

Matematik sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Cevap A olacak arkadaşlar,şimdiden teşekkürler
     Matematik sorusu

Mutluluğun bittiği yerde, Dibe çeken hayaller ile sarıldım kendime. Göz yaşlarımın içinde debelenen hüzünlerim ile beraber, Her şeyin yazılıp çizildiği bir dünyadan,edebi yaratıcılığımı ortaya çıkaracak bir dünyaya doğru... Hiç kimse hiç bir şeyi değiştiremez,çok geç. Hüzünlerimin içinde kendimi kaybettim. Ruhumda,Tepeden tırnağa yara....Oturdu kara kara. Çocukluk hayallerim,ölmekte olan bir gencin içinde çürümeye hapsoldu.
  • çözdüm bellek yetersiz diyor atamadım ya. 4 kere denedim kusura bakma. n=5!.4ten geliyor da..
    yazayım
    6!.-6+5!.4
    5!.-36+5!.4
    n/4.-36+n=-8n

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: osymyemebizi

çözdüm bellek yetersiz diyor atamadım ya. 4 kere denedim kusura bakma. n=5!.4ten geliyor da..
    yazayım
    6!.-6+5!.4
    5!.-36+5!.4
    n/4.-36+n=-8n

Hocam Amele usulü hepsini açıp çarparak çıkıyor ama hesap makinası bile zor buluyor

n = 5!.4 dedim,ama altta verilenler arasında 5!.4 bulamadım en son şöyle buldum

6! - 7! + 4.5!

6.5! -(7.6.5.4) + 4.5! yani kısacası 5!.4 ü bulamadım alttaki denklemde
    Mutluluğun bittiği yerde, Dibe çeken hayaller ile sarıldım kendime. Göz yaşlarımın içinde debelenen hüzünlerim ile beraber, Her şeyin yazılıp çizildiği bir dünyadan,edebi yaratıcılığımı ortaya çıkaracak bir dünyaya doğru... Hiç kimse hiç bir şeyi değiştiremez,çok geç. Hüzünlerimin içinde kendimi kaybettim. Ruhumda,Tepeden tırnağa yara....Oturdu kara kara. Çocukluk hayallerim,ölmekte olan bir gencin içinde çürümeye hapsoldu.
  • kanki ben buldum ya işte 6! ile 7! i 6! parantezine alsana ordan da 5!i çıkarsana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: osymyemebizi

kanki ben buldum ya işte 6! ile 7! i 6! parantezine alsana ordan da 5!i çıkarsana

hocam paranteze aldım sen 36 bulmussun sonra sadece orayı anlamadım

edit// anladım hocam sonunda Allah razı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 19 Ocak 2015; 22:13:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Matematik Sorusu
    14 yıl önce açıldı
    Polinom sorusu
    4 yıl önce açıldı
    logaritma sorusu ! (acilden)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.