Şimdi Ara

Matematik soru bankası önerisi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce çözümlü soru bankası önerisi için konu açtım pek cevap alamadım. Bende çözümlü çözümsüz karışık kitap alıp çözemediğim sorular için kunduz almayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

- Karekök
    - Birey (Çözümlü)
    - 345 (Çözümlü)
    - Sonuç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skaikru -- 16 Haziran 2018; 23:32:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bu sene sınav puanıyla tercih yapacak derece isteyen arkadaşlar özellikle sizlerin görüşlerini bekliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skaikru -- 15 Haziran 2018; 23:49:32 >
  • Cevap? :(

• hocam karekok de cozumlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam internet sitesine baktım ygs matematik soru bankası var çözüm sayfasında ben yeni basım alacağın tyt 1. oturum onda da çözüm varmı?

• tyt için soru bankasına gerek bile yok. piyasadaki denemelerden günde bir tane çöz minimum 30 yaparsın. ayt için ise karekök derim

• amonrazed A kullanıcısına yanıt
    Hocam hem tyt hem ayt ikiside lazım kpssye gireceğim için tyt azımsansa bile soru kaçmaması lazım kpssde, kpss sonrası içinse ayt kitabı, piyasada en iyi denilen yayınlarda çözmediğimi bırakmayı düşünmüyorum. Başka yayın öneriniz varsa onlarıda alayım :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FASİKÜL MÜ SORU BANKASI MI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tyt soru bankası karekök gereksiz bence artık. ben kendim çözdüm ama sınav sistemi değişmemişti ben çözerken. tyt için soru bankası önerisi pek vermeyeyim çözmedim fazla karışık çözdüm daha doğrusu. kaf kullandım. ama tyt denemesi baya çözdüm. sonuç derece-apotemi-metin-acil mat

ayt için ise genelde yıl içinde lys denemesi çözmüştüm ve kaf4 ü bitirdim. endemik integral türev ve apotemi türevi bitirdim. apotemi trigoyu da bitirdim. ve en önemlisi başkalarının getirdiği soruları çözdüm. çıkmış soruları ayt için parçaladım resmen öyle söyleyeyim

• amonrazed A kullanıcısına yanıt
    Hocam kaf serisi önerirmisiniz? Biraz inceledim kaf1 50 lira video setle beraber 180 hadi kitabı aldıl video set olmazsa olmaz mı?

• videosuz alma. kaf 1 gereksiz bence. kaf 2 de problemler basit geldi bana. ama mesela bazı dersler var. kaf 1 de mutlak değer çarpanlara ayırma.
    kaf 2 de fonksiyonlar parabol bana çok şey kattı.
    tabi limit türev integral apayrı bir derya. en iyisi türev. bu dersleri dinlemeni tavsiye ederim. hiçbirini yapmıyorsan sadece kaf4 ü videolu al. ama kafsız da yapılabilir. ben kafla yaptım ama illa tavsiye ediyorum demem.

• Şimdi genel bir algı var, soru tipleri değişti diye bu soru tipi ezberleme sevdası nedir onu anlayabilmiş değilim o yüzden soru tarzı kelimesini tercih edeceğim.
    Eğer yeni TYT tarzı soruları yapabilmek istiyorsan eski YGS tarzı konuyu bilmeye dayalı soruları zaten yapabilmen gerekiyor, adamlar senden konuyu bilmeyip yapmanı değil konuyu bilip bilgiyi yorumlamanı istiyor.
    O yüzden Karekök, 345, Birey gibi kitapların deneme değil soru bankası olduğunu ve soru bankası ile pratik düşünme becerisinin bir nebze elde edileceğini unutmayın.
    Seçtiğin kitaplara gelecek olursak hepsi güzel ancak Sonuç biraz gereksiz sırıtıyor orada onun yerine tavsiyem sırayla 345 Bry ve Karekök olur.
  • ata122 kullanıcısına yanıt
    Sonuçu almış bulundum hocam :D sağolun yorumunuz için 🙏

• skaikru kullanıcısına yanıt
    Ben öyle yazdım diye elden çıkartma sakın ha :D
    Çözersen birşey kaybetmezsin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.