Şimdi Ara

Matematik Nasıl Çalışılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lisede matematiğim çok kötüydü.Fakat son günlerde matematik çalışmaya başladıkça yapabildiğimi farkettim.Tam olarak matematiğe nasıl çalışacağımı bilmiyorum.Lisede de hiç çalışmadım zaten matematiğe.Şuan EBOB-EKOK konusunu bitirdim sayılır.Mesela 2021 AYT Ebok-ekok sorusu bana göre zor değildi.Kendim yapabildim.Fakat mesela bir konuyu çalışıyorum.Hoca örnek soru çözdüğünde veya ben soru çözdüğümde öyle sorular çıkıyor ki konu anlatımını, özellikleri formülleri vs ezbere bilsem bile yapamıyorum.Moralim bozuluyor.Çünkü sınavda çıksa yapamam mesela.Bana ders çalışma için tavsiyelerde bulunur musunuz?Sizler nasıl çalışıyorsunuz?

• soru bankalari absurt zor soru soruyor bazen ogrencilerin kitabi almak icin sebebi olsun diye skine takmamak yapman gereken sey oyle sorularla karsilastiginda, cozumden izle not al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CCA7D0B43 -- 18 Ekim 2023; 17:47:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Soru bankası da değil.Mesela Behzat Hoca'dan çalışıyorum.Konu anlatım kısmında öyle bir soru çözüyor ki öyle bir soru tipi yok.Belki diğer soru bankalarında bile yoktur.Soruya yaklaşımı ve yorum yapması benim hayatta aklıma gelmez.

• Mezun2014 M kullanıcısına yanıt
    ösym de aynı şekilde özgün sorular soruyor aksi olsa zaten soru tarzlarını da ezberler geçerdik. sınav ayarı değil diyip geçmek yerine soruya kafa yormak cevabı bulamasan bile yorum gücünü geliştirir.

hocam konu anlatimlarinda soru cozum vakti kolay soru soramazlar yoksa ogrenci yapar gecer bisi kazanmaz

• Hoca konuyu anlattı veya anlatıyor.Gayette anlıyorum.Fakat özgün sorular vs çıktığında konu anlatımında eksik olduğunu düşünüp tekrar konu anlatımı çalışmalı, örnek soru çözümlerine bakmalıyım diye düşünüyorum

kavram testlerinde iyice pekiştikten sonra o tarz sorulara geçersen daha sağlıklı olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.