Şimdi Ara

Matematik Moralimi Bozuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar mezunum. Evde hazırlanıyorum.

Matematikte fazla iyi değilim. Karekök sıfır kitabını aldım. İlk konulardayım. Ama beyler size göre en kolay soru için yarım saat uğraşıyorum. Ama üstünde durunca çözüyorum. Bu moralimi bozuyor. Hedefim 20-25 net yapmak. Diğer derslerde netlerim 30'dan düşmüyor.

Günde 4-5 saat çalışıyorum. Sabah 6-7 de kalkıp öğleye kadar çalışıyorum. Akşamda yatmadan kitap okuyorum. Ama moralim bozuluyor beyler. Eskiden 5 saat değil 1 saat zor çalışırdım. Artık düzeni kurdum ama başarısız olacağımı düşünüyorum. Hedef hukuk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı durumdayım bende antremanlarla matematık 2 kıtabındayım bır soru ustune cok fazla duruyorum soru çeşidi çok
  • Yirmi neti her türlü yaparsın, kendine güven, çalışmaya devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Mayer

Yirmi neti her türlü yaparsın, kendine güven, çalışmaya devam et.

İnşallah hocam. Siz kaç net yapıyorsunuz? 30 üstü net yapanları görünce ağzım sulanıyor

• Kardeş benimde matematik kötü ben antrenmanlarla matematik tamamı çözümlü soru bankasını çözüyorum bu bitince karekök 0ı alcam ama çalışınca oluyor mezunum ben geçen yıl matematik adına sadece antrenmanlarla matematik 1i bitirip öyle girmiştim ygs ye 3 net yapabilmiştim bu yıl 15-20 yapmam gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreyusuf06

Kardeş benimde matematik kötü ben antrenmanlarla matematik tamamı çözümlü soru bankasını çözüyorum bu bitince karekök 0ı alcam ama çalışınca oluyor mezunum ben geçen yıl matematik adına sadece antrenmanlarla matematik 1i bitirip öyle girmiştim ygs ye 3 net yapabilmiştim bu yıl 15-20 yapmam gerekiyor

Bende antremanlar mat 1 kitabını bitirmiştim geçen sene birde basit konulara 1-2 hafta çalışmıştım. 8 net yapmıştım.

Şimdi beyler evde karekök sıfır,ant matematik 2,körfez mat konu anlatım var beyler. Karekök kitabını bitimeye çalışıyorum. Sizce işe yarar mı beyler?

• 4-5 saat düzenli çalışıyorum diyorsun,çok rahat yaparsın yalnız ant mat 2 ygs anlamında çok çok az şey katacaktır.
    Oradan konuyu öğrenip bol bol soru çözmen lazım konu anlatımı ile fazla zaman kaybetme soru çözmeden iyi bir şey yapma olasılığın 0.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tyt mat konuları tam oturmuyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Soru gördükçe de hızın artar dert etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhdrygn11

4-5 saat düzenli çalışıyorum diyorsun,çok rahat yaparsın yalnız ant mat 2 ygs anlamında çok çok az şey katacaktır.
    Oradan konuyu öğrenip bol bol soru çözmen lazım konu anlatımı ile fazla zaman kaybetme soru çözmeden iyi bir şey yapma olasılığın 0.

Evet hocam o kitabı bende iyi bulmuyorum.

Şuan karekök sıfır kitabında ilerliyorum. Bence bu kitap iyi. Konuları çok güzel anlatıyor. Ama ben yinede zorlanıyorum bazen

Birde beyler geometridende 3-4 soru yapmak istiyorum ama temel hiç yok. Hangi kitaplardan çalışmalıyım?

• Geometri icin butun testlerin cozumleri olan bir soru bankasi al ve ugrasip yapamadigin sorularin cozumlerine bak. Konu calisarak geometri pek ilerlemez.

• Normal herkez mat'ı aynı derecede anlayacak diye birşey yok bende çok zorlanırdım ama uğraşa uğraşa bir süre sonra zorlanmıyor insan.Sabırlı bir şekilde çalıştıktan sonra bütün konular vız gelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.