Şimdi Ara

Matematik Kaynak Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Temelim yok. Sabah 8 akşam 5 mesai yapar gibi çalışmaya çalışıyorum. Danışabileceğim yardım isteyebileceğim sizden başka kimse yok. Antrenmanlarla matematik 1-2yi çözdüm diyeyim ama ikinci kitapta zorlandığım çözemediğim çok soru oldu. Pek param yok açıkcası ama durumlar malum nokta atışı yapmak istiyorum. Eis yayınları hakkında bi fikri olan var mı?. Hangi kitabını tercih etmeliyim? Temel matematik için olan kitabı mı? Yoksa ders föyleri mi? Ondan sonra karekök 0 çözmeyi planlıyorum. Sonra birey a ya geçeceğim gibi bi plan var aklımda ne önerirsiniz arkadaşlar? Şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eis yerine direkt birey a alın.

Karekök 0 ile birey a kitabını kıyaslarsak birey a nın videoları çözümleri mevcut ki bu da sizin için artı olacaktır.

YouTube 'de matematik sorusu çözen bir sürü video var.

Bunlardan da yararlanın.

Sabredin, çalışın emin olun iyi yerlere geleceksiniz...

İyi çalışmalar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potami964 -- 13 Ocak 2019; 16:34:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Ant Mat 1 bitirdikten sonra 2. kitapta zorlandım demişsin, 1. kitabı tam eksiksiz ve her konuyu anlayarak bitirdiğine emin misin? eğer yarım yamalak bitirdiğini düşünüyorsan merak etme, bütün kitabı baştan bitirmek zorunda değilsin. 1. kitabı al eline, her konu için Antrenman Yayıncılığın sitesindeki konu anlatım videolarını izle, sonra çözdüğün antrenmanlardan 1-2 tanesini silip tekrar çöz bu bile yeter sana. 2. kitap yine zorlarsa yine Antrenman Yayıncılığın sitesinde 2. kitap içinde ücretsiz konu anlatımları var, eğer temelin yoksa sana en iyi yardımcı olacak olan budur, ben de temeli olmayan biri olarak bu şekilde ilerledim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri kaynak önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Fizik kaynak önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Ayt biyoloji kaynak önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.